در مورد HWBOT حق با شماست یعنی فکر می کردم هر کی باید بره خودش یه تیم بزنه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین الان هم عضو تیم شهر سخت افزار شدم از من بخشیید که دیر شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم من اصلا تا الان یه تست هم بیشتر نذاشتم فقط هم کارت گرافیک رو اورش کردم امتیازمpoint0.9 هستش ولی الان عضو تیم شهر سخت افزار هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم خدا وکیلی تا الان که حرف واتر بولک دست ساز ایمان پیش نیومده بود تاپیکش اون آخر بود
یعنی هیچ کسی دنبالشو نگرفته بود آخرین نفرم که پست داده بود خودم بودم پس حمایت از یه
ایده و طرح گرو هیه و کاملا قبول دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی ما تا شما رو داریم خیا لمون راحتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks