من این تاپیکو ایجاد کردم تا از دوستانم کمک بخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و دوستان لطف کردن و کمکم کردن و تونستم به یک انتخاب خوب برسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نتیجه این کمک را هم در همین تاپیک اعلام کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدفم از خرید کولینگ: استفاده از CPU در کلاکهای بالاتر >>>>> الان سیستم من (با E4500) داره در باس285 به صورت کاملا پایدار برام کار میکنه
در مورد ساخت کولینگ همون اول هم ایمان عزیز (که خیلی در این زمینه قبولش دارم) به من توصیه ساخت watercooling را کردن که من هم دلیل عدم انجام چنین کاری رو خدمتشون گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (عدم وجود آدم وارد برای ساخت این وسیله در مشهد) ضمن ایینکه به عنوان یه آدم شاغل و دانشجو (همزمان) وقتی برای ساخت این وسیله را نداشتم.
اما یه نکته جالبه برای من :
چرا دوستان الان دارن میان و میگن چه کولینگی بهتره؟ چرا همون موقع که من کمک خواسته بودم نیومدن و بگن مثلا nirvana از 212 بهتره و دلیلشو ذکر نکردن؟ چرا الان دارن میان و این نکات رو متذکر میشن؟
اوناییکه دارن میان و الان ادعا میکنن چرا یک تاپیک آموزشی نمیزنن و علمشونو در اختیار دیگر دوستانشون قرار نمیدن؟ (مثل دوست خوبم مهدی موسوی که این کارو کرده و در چند تاپیک واقعا برای یادگیری دیگران وقت گذاشته)
من شخصا از وسیله ای که انتخاب کردم راضیم و اینو مدیون دوستانی هستم که در این تاپیک منو راهنمایی کردن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من hyper 212 یک خنک کننده مناسب با قیمتی عالی هست البته همونطور که وحید جان هم گفتن بهتره که خمیر پردازنده جدا خریداری بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.

Bookmarks