DOMINATOR2 (13-03-08)
عماد جون تو كه مي خواهي 70 بابت اين بدي بده اميد يك v1 برا پيدا مي كنه كه اينو مي خوره عزيز......در ضمن فكر كنم اميد يك v1 دست دوم تميز هم داشته باشه اگه اشتباه نكنم.....
DOMINATOR2 (13-03-08)
DOMINATOR2 (13-03-08)
|
جنس دسته دوم هرگز! خصوصا در این مورد خاص اصلا دوست ندارم جنس دسته دوم بخرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته توهین به امید جان نشه اما من جنس دسته دوم نمیخوام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط نو.
البته به نظر میرسه اگه بعد از عید اقدام کنم بهتر باشه.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند؟!!؟!؟ 78 تومن؟!!؟ من نیروانا رو برای شما 50 تومن تهیه میکنم! البته اگر تا الان تموم نشده باشه!!
یه لینک از فروم Bmc گذاشته بودم... یکی از دوستان با کمتر 100 هزار تومن یه واتر کول خفن درست کرده بودن!! اگر کمی ابتکار به خرج بدید کاراییش که عالیه!
DOMINATOR2 (13-03-08), I M A N (12-03-08)
DOMINATOR2 (13-03-08)
نكنه دوست عزيز منو مي گي.......:ديبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پاسخ: یک کولینگ مناسب برای cpu
یه لینک از فروم Bmc گذاشته بودم... یکی از دوستان با کمتر 100 هزار تومن یه واتر کول خفن درست کرده بودن!! اگر کمی ابتکار به خرج بدید کاراییش که عالیه!
DOMINATOR2 (13-03-08)
سلام دوستان ! اي كاش ميشد عزيزان موارد مورد نظرشون رو به همراه عكس اون قطعات ميذاشتن تا من و امثال من هم سر در بيارن ! راستش شما با كلمات مخفف حرف ميزنيد و حداقل امثال من ! متوجه ننميشن ! اگه عكس كولينگهاي مورد نظر و بحثتون رو بذاريد ! خيلي كمك كرديد و مطالبتون براي اينده و كساني كه مطالعه و مراجعه ميكنند هم قابل استفاده و كاربردي ميشه ! عذزر ميخوام و اميدوارم دوستان و اساتيد ! ترتيب اثر بدن ! با تشكر
I M A N (13-03-08)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دوست عزيز كولينگ ها چندين سري هستند كه براتون شرح ميدم....
ware cooling كه با آب خنك مي شه و براي كساني كه اوور مي كنند در حد نيمه حرفه اي خوبه البته قيمت بالاي هم دارند مثل اين....
كه از يك رادياتور و يك پمپ و يك سوكت كه نامش water bolck است و شيلنك و آب و ماده مخصوص كه با آب قاطي مي شه....و روي cpuيا vga يا chipset قرار مي گيره....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمونه ديگه air cooling ها هستند كه نمونه فن هاي معمولي رو cpu است كه كارايش بهتره و كم صداتر و بهتر خنك مي كنه....
نمونه ديگر كه ln2 نام داره و دما رو تا -190درجه مي رسونه... كه با نيتروژن كار
مي كنه و خطر زيادي داره و كار عايق بندي و خيلي چيز هاي ديگه كه من ازش
سر در نمي آورم كه مخصوص ركورد زدنه و حرف اي ها باهاش كار مي كنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته همين طور توي عكس مي بيني داخل اون لوله مسي نيتروژن مي ريزند...
و نمنه ديگر phase change ها هستند كه با موتور يخچال كار مي كنه و دما رو تا
-50درجه مي رسونند كه قيمتشون اغلب بالاست و يك خوبي كه داره اينه كه
درد سر ln2 رو نداره و نياز به عايق بندي و كار هاي ديگه نداره و مثل يك
air cooling نصب مي شه.........
نمونه ديگر هم است كه tec نام داره كه من ازش بي اطلاعم اميدوارم عزيز به
درد شما و ديگراني كه اطلاعاتي نداشتند خورده باشه........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (14-03-08), Mahdi_Moosavi (13-03-08), MOHAMMAD1 (13-03-08), PCminister (13-03-08), Stream (13-03-08), wellcan (13-03-08), yemojud (13-03-08)
اين phase change داخل ايران پيدا ميشود؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks