دوستان عزیز اگه یکم دقیق نگاه کنیم
این کولر ها چند عدد اول با هم زیاد فرق نمیکنند
دمای محیط بیشتر می تونه تاثیر گذارتر باشه
زالمان کولینگ های خوبی داره
ولی هم گرونه و هم یک اشکال بزرگ داره خصوصا برای ما ایرانی ها
فن بعد از از کار افتادن دیگه پیدا نمیشه .
فن کولر مستر من از کار افتاد نه کامل ولی دورش از حدود 2100 به 1550 کم شد .
چاره ای جز تعویض نبود
و با یک فن 12 سانتی دیگه عوضش کردم بهتر وقوی ترش 5 وات
ولی اگه نیروانا و زالمان دورشون بعد از مدتی کمتر شد که قول میدم حتما میشه با گرم شدن
بعد از 1 سال چی میکنید.
شما که این قدر به فکر با صرفه بودن و خوش قیمت بودن هستید یک کولری باید انتخاب کنید که فن براحتی تعویص بشه.
مثل سلطان ترمالرایت اولترا 120 اکستریم
یا اگه پیدا نشد کولر خوب دوم tt120
و هر کولر دیگه که فن استاندارد 12 سانتی بخوره
و تا مدتها قابل استفاده باشه
دوست عزیز حرف شما رو منم قبول دارم منم اول همین قصد رو داشتم که از کولر های موجود استفاده کنم... خصوصا تونیک ولی منصرف شدم به خاطر دلایل زیادی و البته وزن زیادش....
هایپر 212 باز به نسبت بهتر بود ولی مساله ای که مشکل ایجاد کرد فن 25 سانتی کناری کیس بود...

بهر حال چیزی که باعث شد نیروانا رو انتخاب کنم وزن مناسب & کارایی بالا(حتی در دور پایین) & نویز پایین(خیلی واسم مهم بود) و یه خورده ظاهرش!! چیزی که من روش زیاد حساسم...

اما در مورد فن...
فکر می کنم یه فرقی رو باید قائل بشیم بین فنی که زالمان یا زرو ترم تولید می کنه و فن های 12 سانت عادی...؟؟
بهرحال کیفیت عمر و دوام بیشتری رو باعث می شه... در مورد زالمن می تونم بگم که توان کاری 5000 یا 50000 ساعت (دقیق یادم نمونده!) رو واسه فن تضمین کرده... پس می شه انتظار داشت که حداقل 4-3 سال بدون نگرانی کار کنه...

تو این رنج کارایی سبک ترین ها اینها بودن... من زیاد با کولر سنگین موافق نیستم... کولر سنگین لنگر به مراتب بیشتری ایجاد می کنه خصوصا اگه ارتفاع زیادی داشته باشه تو جابجایی ها امکان آسیب دیدن بورد وجود داره...

به هر حال ارزش تست داره...!!

با سپاس... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید