برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته... ولی آخه آدم چقدر پول مفت بریزه تو جیب این خدا نشناس ها...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لاجیتک MX3200 گرفتم 120 تومن در حالی که خودش 90-80 دلار بیشتر نیست...(اینو مجبور شدم انتخاب دیگه ای نداشتم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زالمن خودش 70-60 دلاره ولی این میده 100 تومن!!! آخه چه قدر آختلاف...؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیروانا از اونم ارزونتره 60-50 دلار فکر می کردم دیگه این قیمت بهتری داشته باشه ولی 80 هم خیلی زیاده....
فقط می تونم بگم تا وقتی که تو ایران هستیم دور تکنولوژی رو باید خط بکشیم... نظارتی نیست هر چقدر دلشون بخواد می فروشن....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که بی خیال خرید زالمان از ایران شدم... یکی از اقوام به آذربایجان رفت و آمد داره فکر می کنم بتونه پیدا کنه نشد همون نیروانا رو با 50-45 تومن می گیرم و خلاص...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا این مدت زیاد حرص خوردم...!!
بهر حال ممنون امیر جان زیاد زحمت دادم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------
راستی v8 کولر مستر رو دیدم خیلی خفنه خدا می دونه اگه ایران بیاد چند می خوان بدن... یه سرچ کن ظاهر خفنی هم داره...!!!
Bookmarks