راستش من خودم فکر نکنم زیاد در خنک کنندگی تاثیر زیادی داشته باشه، (شاید هم واقعا داشته باشه، باید تست بشه) به هر حال امیدوارم به هر کسی رسید واقعا به دردش بخوره.
اگه اینقدر طرفدار داره میخواهید به آقای حسینی بگیم وارد کنه؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم با نظر شما موافقم. فقط امیدوارم هر کس میخواد استفاده کنه، قبل از به کار بردن ترمال پدش یه تستی بکنه تا اگه به دردش نخورد، نفر بعد بتونه استفاده کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست فهمیدی، یعنی مجانیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فعلا فقط شما و آقای zerowatt میخواهید، خودتون یه طوری با همدیگه کنار بیایید.اداش منظور از فروشی نیست رو من نفهمیدم ؟
خوب اگه مجانیه باز بنده می تونم ازتون بخرم چون این گیگاها خیلی داغ میکنند قسمت موسفت ها.خیلی خیلی لازم دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks