سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منو نشناختی . میام پیدات میکنم میکشمت . هه هه . بابا من که ناراحت نشدم . من کلأ از کسی ناراحت نمیشم ( سعی میکنم ) . شوخ هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید اخلاق بدیه ولی ما اینیم دیگه .
بابا به خدا نمیشه در آورد . فکرشو بکن مثلا بخوای هیت سینک IFX-14 رو با اون تعداد خودت با دست در بیاری !!! مگه بچه بازیه آخه .
1 میل مس رو میشه با قیچی برید ؟
آره قبول دارم که خیلی تنبلم ولی این رو هم در نظر بگیرید که دانشجوییه و 1000 بدبختی . حالا شما بزرگی منه بیچاره که 19 سالمه و تازه به بلوغ رسیدم و پول ندارم !!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه معلومه که شرکت داری چون میگی بپر یه اسکن بگیر !!!! یاهاهاها آخه من پول به اسکن میدم ؟ حتمأ فردا هم باید برم بدم واسم ویندوز نصب کنن !!!!
اون فیبر کربن رو دنبالش برو اگه زحمتت نیست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربون همه - بهنام
Bookmarks