برادر چرا ناراحت می شید. منظور خواصی نداشتم.
بابا لازم نیست که شرکتی باشه که همین که یه کار دستی بسازید و بقیه دوستان از تجربه شما استفاده کنند خودش خیلیه. البته می تونید بعدش با سمباده طرفینش رو صاف کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته اگه با قیچی بریدین)
به نظرم یکم تنبلی از خودتنه و گرنه همین فردا برین جایی تا براتون اسکن بکنند.
بنده شرکتم کجا بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه بابا دانشجو هستیم خیر سرمون.
سلام

منو نشناختی . میام پیدات میکنم میکشمت . هه هه . بابا من که ناراحت نشدم . من کلأ از کسی ناراحت نمیشم ( سعی میکنم ) . شوخ هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید اخلاق بدیه ولی ما اینیم دیگه .

بابا به خدا نمیشه در آورد . فکرشو بکن مثلا بخوای هیت سینک IFX-14 رو با اون تعداد خودت با دست در بیاری !!! مگه بچه بازیه آخه .

1 میل مس رو میشه با قیچی برید ؟

آره قبول دارم که خیلی تنبلم ولی این رو هم در نظر بگیرید که دانشجوییه و 1000 بدبختی . حالا شما بزرگی منه بیچاره که 19 سالمه و تازه به بلوغ رسیدم و پول ندارم !!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

نه معلومه که شرکت داری چون میگی بپر یه اسکن بگیر !!!! یاهاهاها آخه من پول به اسکن میدم ؟ حتمأ فردا هم باید برم بدم واسم ویندوز نصب کنن !!!!

اون فیبر کربن رو دنبالش برو اگه زحمتت نیست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

قربون همه - بهنام