تشکر دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیز قابل داری نیست آدرس بدی می تونم با پست تقدیم کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره بد جوری حال گیری کرد... کلا زده شدم ازش ولی اینم بگم که هنوز تست اور و لود 100% نگرفتم که ببینم اوضاع چه جوریه...
مهندس با توجه به امکانات راهنمایی کن..!!! من ترمو مترم کجا بود...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید بشه پیدا کرد ولی به سختی...
دیشب بنا به توصیه دوستان تمام آپدیت بایوس های p5k-e رو دانلود کردم و تست کردم... آخرینش که 1202 بود باز هم دمارو بالا نشون می داد...
تا اینکه بایوس های قدیمی رو امتحان کردم... و در نسخه 1012 (آخرین بایوسی که جواب داد) دما میشه گفت طبیعی تر شد...
الان که از ظهر سیستم روشن مونده و دور نیروانا رو 1000 هست (کمترین مقدار) دمایی که AI suite نشون می ده 35 هست و core temp تقریبا 46... (البته اینو اضافه کنم که الان در لود 80% کار می کنه با ولتاژ 1.3 و 2.33 فرکانس cpu)
ولی موقعی که سیستم خنک بود(بدون کار سنگین) دمای cpu به 27-28 هم می رسید...
این تفاوت دمای cpu & core هم می دونم طبیعیه... چون نوع دمایی که نشون میدن فرق داره... یکی دمای سطحه یکی دمای هسته...
تا تست دما رو 3.3 بگیرم و یه تست استرس! می خواستم بدونم این نصب نسخه قدیمی بایوس هیچ نکته منفی نداره؟؟؟ اصولا باید نسخه های جدیدتر کارایی بهتری داشته باشن نه نسخه قدیمی...
من ترجیح میدم دمارو بالا نشون بده ولی دمای الکی نشون نده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر آقا مجید عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks