برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیز OCCT درست نشون نمیده ولی من گفتم با ASUS Probe تست گرفتم و دوباره با Realtemp هم امتحان کردم
در مورد اورکلاک هم خب من حدس زدم وقتی در حالت Idle دما 6 درجه جا به جا میشه برای اور هم نباید زیاد بازده داشته باشه...الان وقتی من روی 3.2GHz میذارم موقع لود 99% دما در عرض 1 دقیقه به 72 میرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز دفترچه راهنمای نصب توی خودش داشت و منم تقریبا میشه گفتم فیت و محکم بستم ولی تنها احتمال اینه که زیاد خمیر سیلیکون زده باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMIN@TOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان شما بفرمایید CPU 920 روی حالت 16x200 و 1.75v اونم با این فن،خمیر zerotherm و کیس CM690 در دمای 28 درجه برای اتاق چقدر باید در حالت Idle و لود 99% باشه؟
برای من با نرم افزار Realtemp روی 49 و 72(اونم در 1 دقیقه لود) هست!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks