نه من اینارو دارم از آلمان میخرم Pc-Cooling.De دوستم برام میاره 1 هفته دیگه داره میاد ایران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دادا من به دوستم میگم که 2 تا بگیره ولی خیلی بار داره به من گفت زیاد که بزرگ نیست گفتم نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی فکر کنم جعبه بزرگی داره . من بهش میگم اگه اوکی شد بهت خبر میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به پوله ایران میشه 56 هزار تومان فکر کنم 20 هزار تومان هم از اون شهری که میاد به برلین پوله پستش میشه که اون نصف نصف میشه .
اگه فن هارم میخای اونا هم 2 تا فن با کنترلر میشه € 15 حدودا .
یه سری به WwW.Pc-Cooling.De بزن ببین فن خوب پیدا میکنی ارزون این زالمن 34db نویز داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Specifications: Dimensions: 120(L) X 120(W) X 25(H) mm. Speed: Silent Mode: 900 RPM +/- 15%. Normal Mode: 1800 RPM +/- 10%. Noise Level: Silent Mode: 20 dB +/- 15%. Low-noise Mode: 34 dB +/- 10% Bearing Type: Sleeve. Components: ZF1225ASH. Noiseless Connector (RC56). Silicon pins for installing ZM-F3 (SP1).
به نظر شما همین Baram رو بخرم ؟ یا eXtreme True Copper ؟
Bookmarks