Maxorb هم هست . اين مدل هم تقريبا اندازه مدل قبلي نويز صدا داره ولي داراي عملكرد بهتري هست . ولي tuniqtower به دليل داشتن كنترلر فن به نظرم بهتر هست . عملكرد واقعا خوبي داشته .
Maxorb هم هست . اين مدل هم تقريبا اندازه مدل قبلي نويز صدا داره ولي داراي عملكرد بهتري هست . ولي tuniqtower به دليل داشتن كنترلر فن به نظرم بهتر هست . عملكرد واقعا خوبي داشته .
Labyrinth (29-11-08), Musketeer™ Pro (29-11-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
Max orb قیمتش بالاست ، من واقعا گیج شدم چقدر تفاوت بین نظرهای اینجا با سایت های خارجی وجود داره به همون اندازه که شما از Blur orb بد می گید من review مثبت خوندم راجعبش ... .
tuniq tower رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ قیمت ؟ نمایندگی ؟
HWBOT Crew
با کسب اجازه از آقا امید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imanjl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.green-case.com/products/f...uniq_tower_120
50-60 تومن...
زیاد هم به تست ها دقت نکن... شرایط تست عموما مشخص نیست و نمی شه اعتماد کرد...
AMD>INTEL (29-11-08), Musketeer™ Pro (29-11-08)
دلیلش اینه که اینجا از نظر اب و هوایی با بقیه فرق داره + اکثر دوستان نظرشون رو از روی تجربه میگن مرض ندارن چیزی که خوب هست رو بگم بد هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imanjl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (29-11-08), Musketeer™ Pro (29-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks