من با خمیر خودش فعلا تا باس 240 برای CPU با دمای 37 درجه تونستم بیام و 30 دقیقه با occt ازش تست گرفتم مشکلی نداشته!
با تشکر.
من روی سی پی یو و چیپ شمالی استفاده کردم و فکر کنم هنوز بیشتر از نصفش مونده باشه .
من با خمیر خودش فعلا تا باس 240 برای CPU با دمای 37 درجه تونستم بیام و 30 دقیقه با occt ازش تست گرفتم مشکلی نداشته!
با تشکر.
آخرین ویرایش توسط PCminister در تاریخ 21-04-08 انجام شده است
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
بابا عماد جان خیلی عقبی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من باهاش تا 328 امدم یعنی 4.6 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و سیستم برای 3 روز پایدار بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته سیستم خنک کنندرو یکم تغییر دادم خمیرش هم دست سازه یکسری تغییرات توش دادم که فوق العاده دما رو پایین میاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (21-04-08)
شما کارت درسته برادر!
با pentium D تا 328 اونم 3 روز تست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا سید تو دیگه خیلی دل داری!
من انشاءالله به زودی نتایج را اعلام میکنم.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
امیر جان یه کم بیشتر توضیح بده ، چه تغییراتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو فرکانس 4.6GH یه تست MAX TEMP سی ( 30 ) دقیقه ای با ORTHOS میزاری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
دیگه شرمنده اخلاق ورزشیتم عزیز چون این تغییرات رو از یک اورکلاکر پرسیدم و اعمال کردم قرار نیست شما بدونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درمورد تست لینک نرم افزار رو بده تا تست رو بزارم برات من تستهای سنگینی رو گرفتم که شاید باورت نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه شرمنده اخلاق ورزشیتم عزیز چون اینتغییرات رو از یک اورکلاکر پرسیدم و اعمال کردم قرار نیست شما بدونید
جون داش امير...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه تغييرات مثلا عجـــــــب ديگه اوور كلاك شاخ دو نداره كه...؟
ديگر از تنظيمات بايوس و ولت مود ديگه بالاتر كه نيسته عزيز..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد اينجا همه حاضرهستند تا به هم كمك كنند نه از هم بپوشونند اگر مساله اي رو بلد باشند..
Gabana (21-04-08)
خب میتونستی ، از اول همچین بحثی رو مطرح نکنی !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس انجمن واسه چیه ؟!؟! واسه آموزش هست دیگه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا ! hard overclocker !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینک دانلود : orthos_exe_20060420
.
.
....
......
M A H R A D (21-04-08)
|
اگر بخواهم يه كولر آبي براي پردازنده بگيرم،همينطوري بايد بگيرم يا بايد مادربورد يا پردازنده قابليت پشتيباني رو از يه كولر آبي رو داشته باشه؟
ديگر اينكه ميخواهم پردازنده را اور كنم.اگر ميشه يه كولر مناسب معرفي كنيد؟
يه كولر خيلي قوي ميخوام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قيمتش مهم نيست.
حداكثر برقي كه يه كولر ميكشه چقدره؟
والا دوست عزيز امروزه اكثر كولر ها و واتر كولينگ ها همه براي cpuو مادربورد هاي مختلف ساخته
مي شود..و اكثرآ همه روي بيشتر قطعات كار مي كنند ولي توي ايران واتر پيدا فكر نكنم به راحتي پيدا
بشه
اگر هم پيدا بشه خيلي گران است.../ من خودم به شخصه يك واتر كولينگ ساختم و لذتش رو هم ميبرم...
و در مورد كولر هم فكر كنم مدل thermaltake v1 عاليه ولي از سري هاي hyperو tuniq هم خوب باشند كه
قيمت پاييت تري دارند .../برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks