2180 قدرتش شاید کمتر از 6550 باشه ولی دماش اصلا این طوری نیست 2180 خیلی داغ هست باور نداری از شایان بپرس ببین وقتی تا 3.9 اور بشه چطور دماش میره بالا
خو.ب درمورد قطعات یدکی هایپر 212 تنها یک چیزی میتونم بگم ( تنها چیز پلاستیکیش واشرهاش هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
این رو هم بگم اگر سرعت فن زیاد بره بالا امکان داره لامپ های فن بسوزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرکانس 3.0 از سی پی یو خودم رو مثال میزنم من الان در حالت لود به دمای 72 میرسم ولی با هایپیر بالاتر از 52 نمیرفت و من از این بابت تاییدش میکنم
شما برای خودت روی دمای 49 تا 50 حساب کن
توی حالت بکار هم حدودا بیشتر مواقع دماش 42 درجه بود
درمورد باز کردن مین این رو فقط میگم که کولرهای سنگین و بزرگ باید از زیر مین پیچ بشن تا استقامت داشته باشند
قطعاتش هم که دریا کامپیوتر فقط فنش رو گارانتی میکنه ( یک سال )
من وقتی میخواستم هایپر رو بخرم مقایسه های زیادی رو خوندم و حتی با نیروانا مقایسه کردمش و تفاوت دما فقط در حالت لود بود که اونم گمون نمیکنم 2 درجه چیز زیادی باشه
اگر مسله مالی نداری از شهریار بپرس یادمه یک فن از ترمالتک معرفی کرده بود رفتم دیدم خوف ورم داشت بس که باحال بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اون تفاوت دماش با هایپر در حالت عادی 3 درجه و در حالت لود 6 درجه بود تازه جمع و جورتر هم بود
اونجایی که دیدی نیروانا رو تایید کردم بخاطر اینه که نیروانا الیاژ جالبی داره هرچند طبق معماری که من برای هاپیر بلدم حتی اون ترمال تک 5 درجه گرم تر از هایپر 212 درمیاد ولی چون الان هایپر ندارم تستهاش کامل نیست
بازم سوال داشتی بگو تا جواب بدم
Bookmarks