بله این طبعی هست. این مشکل اکثر ملت هست.... یه چیزی مثل FSB WALL هست...ظاهرا برنامه msi afterburner کار میکنه و کورکلاک گرافیک منو درست زده و نوشته 500 ولی این مقدار تا 650 بیشتر نمیره وقتی روی دکمه apply کلیک میکنم دوباره به مقدار قبلی 500 برمیگرده و نمیتونه مثلا 650 و ذخیره کنه . ایا این یه مشکله یا طبیعیه ؟
مموری کلاک هم روی 667 تنظیم شده که تا 800 و اینها میره ولی وقتی روی دکمه apply میزنم تاثیری نداره
بطور مثال من کورکلاک گرفایک رو میزارم روی 650 و مموری کلاک رو هم روی 700 میزارم ولی متاسفانه وقتی به عنوان پروفایل شماره یک ذخیره میکنم و apply میکنم به مقادیر قبلی و پیش فرض برمیگرده که همون 500 و 667 هستش
این مشکله یا طبیعی هستش ؟
چن تا راه هست....
دستکاری بایوس گرافیک .... چون آن بورده ببین تو بایوس مین برای تغییر فرکانس موردی ی بینی !!1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم امتحان کن....يافتم
براي حل اين مشكل يه راه حل دارم ( يعني پيدا كردم )
شما ميتونيد بريم به فولدري كه msi after burning نصب كردين
بعد msiafteburner.cng را با نود پد و كنيد و مقدار كه در عكس زير انتخاب شده رو به 1 تغيير بدين و save كنيد
بعد مشكل حل مي شه
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.p...6_image004.JPG
خوب حالا برم سر تست ها مشكل محدوديت حل شده ببينم تا كجا پيش مي رم اگه مشكلي بود ميام در ميان مي زارم
اقا نيما ما همچنان منتظر شما و اقا ارمان هستيم
احتمالا به زودي به مشكل بر مي خورم كه همين جا مطرح مي كنم
با GPUZ وقتی 3D اجرا می کنی باید فرکانسا رو چک کنی .... اینا قاطی هستن...مورد بعدی در کنار این برنامه هی برنامه مونیتورینگ هستش که مثل نوار قلب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کار میکنه و از وضعیت فرکانس های گرافیک صورت وضعیت میگیره و بصور نمودار نشون میده ولی متاسفانه وقتی فرکاسن
Bookmarks