سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر این فرکانسا با 05 تست کردی زیاد امید وار نباش 06 و ونتیج رو پاس کنه.... این ولتاژی که شما الان دادید تو تست تا 1.4 هم بالا می ره....پس اگر بیشتر از این ولت نمی شه داد باید مودش کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ....
چون 40 نانو متری هست فکر کنم بشه با ایر تا 1.5 هم بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته من به 7600 خودم 1.65 دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نکنم بیشتر از این بشه.... اگه PWM ش دیجیتالی بود مثل 5870-5850 راحت می شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید( ولت مود نمي خوام اصلا )
فقط واسه هسته.... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید5. اين ولتاژ رو حافظه هم اعمال مي شه يا فقط براي هسته كارت هست ؟
Bookmarks