بازم تقاضا می کنم کمک کنید:
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اون جایی که می دونیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یکی از 4850 هام در اثر مد مردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رفتم سراق اون یکی کارتم.
متاسفانه با مشکل عجیبی رو برو شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی می خوام کارتو اور کنم با هر نرم افزاری که فکرشو بکنید تو هر ویندوزی که بگید به جز 7 بیشترین مقداری رو که برای هسته و حافظه می تونم بدم 700 برای کور و 1200 برای حافظه هست. این مقدار دقیقا همون محدوده ای هست که تو درایور کارت وجود داره و با هر برنامه ای بیشتر از این مقادر بدم یا می پره رو همون 700 یا تو تست هنگ می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما با اون یکی کارت که کپ همین کارته و پارت نامبرشون هم 1 دونه اختلاف دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا 800 و 1200 رفتم بدون مشکل. حالا مشکل از چیه؟ تا حالا کسی با این مشکل برخورده؟ درایورای 9.3-9.4-9.5-9.10-9.12 رو امتحان کردم( البته اول 9.3 که کامل بود و توی جعبع بود ر ونصب کردم بعد جدید تر ها که فقط درایور بودن)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هلپبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks