برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکجاشو ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنظورت رو نفهمیدم......
اول یه چیزی بگم این عکس که گزاشتم مال فلش بک آپ کارته که بدونه اور هستش. چون بعد از فلش کارت پیغام ریست داد بعد ریست کردم اومدم تو ویندوز ( کارت کمی داغ کرده بود از لمس کارت اینو متوجه شدم) اما متاسفانه درایور یه اروری داد و گفت که این کارت اصلا مال کمپانیه ATI نیست و باید کارتو عوض کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتید محدود اما نگفتید چقدر با نرم افزار ATI Tray Tools تا سر حد محدودیت هر ولتاژی رو می تونی زیاد کنی حتما 4890 شما هم همین طوری بوده. پس محدود به همون 1.158 هست.من که قبلا گفته بودم گرافیک شما یا کلا بهتره بگیم HD4850 ها محدود هستند.....شما اگر کارت HD4890 موجود دارین همین عملیات رو با اون کارت انجام بده ببین که 100% هسش....
بله دیگه نمی شه چون باید یه بار دیگه این بایوسه رو که مد کردمو بریزم رو کارت که حال ندارم اما اینو داشته باش :یک سوالی..شما وقتی Bios رو Flash کردی...یعنی چی گرافیک رو نشناخت؟! میشه Screen Shot بزاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره ولتاژ 1.250 دادم فایل بایوسم پیوست می کنم براتونیک سوال دیگه شما از bios ولتاژ رو اضافه کرده MSI After Burner مقدار ولتاژ رو توی Full Load گرافیک چقدر نمایش داد؟!
این نرم افزار وقتی درایور کارت رو نشناسه کار نمی کنه مثل نرم افزاری دیگه
اما من با ولت متر چک کردم دیدم 1.1580 هست یعنی همون مقداری که تو خارج از ویندوز باید داشته باشه و تو ویندوز هم 1.280 ولت داشت .
فکر کنم اصلا شما ولتاژ هارو تغییر ندادی درسته؟!
چرا برار دادم من اصلا فقط ولت می خواستم شما فایل پیوستو ببینید
Bookmarks