عزیز فقط تایپ نیست...باید داخل State ها Idle / Boot/ Overclocking ست کنید........که چند گزینه وجود داره.....
شما زیاد جدی نگیر...!اما اگه این راه عملی بود این همه افراد حرفه ای نمی اومده با لحیمو بندو بسات بیوفتن به جون کارت
عزیز فقط تایپ نیست...باید داخل State ها Idle / Boot/ Overclocking ست کنید........که چند گزینه وجود داره.....
شما زیاد جدی نگیر...!اما اگه این راه عملی بود این همه افراد حرفه ای نمی اومده با لحیمو بندو بسات بیوفتن به جون کارت
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
|
|
HWBOT SSA Member
همون طوری که حدس می زدم نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و درایور کارت گرافیک بعد از فلش کردن کارتو نشناخت.
من برای اور فقط از سر برگ کلاک ستینگ استفاده کردم و لیمیتا رو زیاد کردم . در ضمن از بایوس خودم هم ایمیج گرفتم و بعد اونو ادیت کردم...
آرمان شما منظورت جای دیگریه که باید تغییر داده بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا جای دیگه ای هم مگه داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انگار این کار 90 در صد عملی نیست ( منظورم افزایش ولتاژه بیشتر از 1.158 )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (09-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks