نه آخرین ورژنه 1.24 هست دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعزیز شما چرا قدیمی ترین Version رو Download کردی؟! :D
آرمان جان من همین طوری فرکانس هستشو تا 745 تا 800 تو بنچای مختلف با همین ولتاژ ست می کنم. 720 که کمه. ( این یکی کارت 4850 مشکل لیمیت داشت که یاد گرفتم حالا می خوام ببینم از بایوس می شه ولت بدم یا باید مد کنم )بالاترین Voltage که برای GPU میشه روی این Bios ست کرد 1.158V هست (البته مقدار ولتاژ پایه 1.120V) هست که تا فرکانس 720MHZ / 1250MHZ فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته
من به قبلی با پنسیل مد 1.4 دادم مشکلی نداشت فقط طمع کردم کردمش 1.580 یه دفه کارت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این جوری شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیده GPU حدودا 1.25V بده (1.35V=مرگ)
این قسمت مال چی هست؟ !!در ضمن از قسمت CCC profile Editor هم تنظیم نکن از قسمت Clock Setting باید این تغییرات رو انجام بدی که Bios به طور Auto ولتاژ هارو روی فرکانس خواص تغییر بده........
در آخر هم کسی نمی گه که من با چه نرم افزاری بایوسو فلش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks