مشکل همونه که اکستریم جان اشاره کردند، شما از این دستور استفاده کنید:
nvflash -i2 -4 -5 -6 8800.rom
مشکل همونه که اکستریم جان اشاره کردند، شما از این دستور استفاده کنید:
nvflash -i2 -4 -5 -6 8800.rom
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Overclocker (27-07-09), Shahryar (27-07-09), vandelin (27-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آرمان جان این مشکل باعثش اون بایوس EVGA بود که دادی چون میزد برند کارت با بایوس همخوانی نداره و منم خیلی راحت این دستور رو زدم و گفت مطمئنی میخوای در هر صورت فلش بشه منم گفتم غمت نباشه بزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nvflash -5 -6 --index=1 ***.rom
و فلش شد و کارت برگشت !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی حیلی راحت بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بد راهنمایی میکردید که من نمیفهمیدم چی میگید ! خودم رفتم Guide اش رو باز کردم خوندم فهمیدم چطوری باید دستور داد !
در کل از کمک همتون ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب میریم سراغ اور کلاکینگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks