Morteza.m1371 (31-08-14)
Enhanced Intel SpeedStep=EISTبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم دیسیبلش کردی .
Morteza.m1371 (31-08-14)
پس چیکار باید کرد هیچی به ذهنتون نمیرسه طور خدا کمک کنید.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون اصلا مهم نیست . مهم CPU-Z هست که سرعت رو درست نشون میده . تنها عاملی که مولتی رو میشکنه همون EIST هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Turbo Boost Technology هم تو بایوس دیسیبل کن
Morteza.m1371 (01-09-14)
Morteza.m1371 (01-09-14)
|
نمیشه/تازه وقتی توربو را دیسیبل میکنم مولتی میشه 34 /یعنی چه دلیلی داره که نمیشه؟
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهم فرکانس CPU تو برنامه CPU-Z هست . مثل کشیدن نیست . چون اگر نمیکشید نه ویندوز بالا میومد نه تو CPU-Z نشون میداد .یک گیم رو اجرا کن . بازی رو مینیمایز کن و دوباره فرکانس رو چک کن . معمولا پراپرتیس و دیوایس منیجر فرکانس دیفالت رو نشون میدن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سند افزایش ولتاژ CPU-Z هست .
Morteza.m1371 (01-09-14)
آقا امید بازی هم اجرا کردم اما نشد/مثل اینکه اصلا باید بیخیال بشم.
سپاس.
مهم فرکانس CPU-Z هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (01-09-14)
آقا من گرافیکم 7970 هست.در مورد اور کردن هم اطلاعاتم ضعیف هست.
تو این تاپیک کمکم میکنین برای اور کلاک؟یا باید یه تاپیک دیگه سولاتمو بپرسم؟
یک شات با برنامه GPU-Z از کارت گرافیک سیستمتون بگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (11-11-14), MAZY (11-11-14), مهدی بهادرفر (11-11-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks