x.vision 22 1080
x.vision 22 1080
|
|
22D40?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ultimate313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما سیستمت یکم زیادی شبیه مال منه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم ایکس ویژن دارم.مال شما هم مانیتور تی وی هست مثل مال من؟
شما خواستی سی پی یو تو اور کنی میتونی تنظیماتتو شبیه من بذاری.چون مادربرد و سی پی یومونم شبیه همن.
Mazi خیلی خوشبختم سیستمه من سلام به سیستمت میرسونه :) اره مال منم tv هس اگ میشه تنظمیات اور cpu رو بهم بگو انجام بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام lorn عزیز از توضیه هات ممنونم ...تازه دارم به اورکلاک پی میبرم چیز جالب و لذت بخشیه وقتی 5 فریمم بیشتر میگیری قبلا فک میکردم اخ این چ کاریه بعضییا میشنن فشار رو قطعه مییارن فقط برا گرفتن فرکانس بیشتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... میخوام یه سیستم جدا برا این کار ببندم اگ خدا بخواد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدوارم با کمک دوستان عزیز مخصوصا جناب AMD>INTE بتونم تو مبحث اورکلاک یلی بشیم برا خودمون
lorn (24-12-14)
SSA Leopard
والا بنده چیزی نگفتم و توصیه خاصی نکردم .هر کاری بوده امید عزیز و دیگر دوستان انجام دادن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ultimate313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی گفتی لذت اورکلاک من موندم چرا اینقدر سریع سیستم اور می خوای جمع کنی(اگه فاز اکستریم بگیری چی کار می کنی)؟ حداقل تا کم کم راه بیوفتی همین سیستمت رو با اور بهینه کن و استفاده کن
بعدش اگر بازم حال کردیو خواستی ادامه بدی و چیزی تهییه کنی حتما با دوستان مشورت کن بهت می گن چی بگیری تا ضرر نکنی یا اگر موردی پیش اومد زیاد متضرر نشی و...
مخصوصا همین آقا امید یا آق مهدی (alksdj) خوب می تونن در این باره راهنماییت کنن
امید آقا جسارت نباشه ولی چون افزایش مموری کلاک تاثیر زیادی تو کارایی سیستم در بازیها داره، برای همین همه روی مموری کلاک هم زیاد کار میکنن.
درسته به اندازه ی کور کلاک حساس هست ولی میشه خوب پایدارش کرد. با آزمون و خطا و تست گرفتن از سیستم راحت میشه اینکارو انجام داد (البته تا زمانی راحته که در حد کاربردی باشه).
@};-
AMD>INTEL (23-12-14)
|
|
منظورم مموری کلاک کارت گرافیک بود. بله تاثیر دارد ولی پایدار کردنش سخت تر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSteve برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (24-12-14), iSteve (23-12-14), مهدی بهادرفر (23-12-14)
همکار انجمن اورکلاک
مهمترین چیزی که توی اورکلاک باید حواسمون بهش باشه یکی دما هست و دیگری ولتاژ . توی گرافیک دما خیلی مهم هست . چون با افزایش کلاک ها دما هم بالا میرود اگر بتونیم دمای رو به حداقل برسونیم میتونیم یک اورکلاک خوب و یک پرفورمنس خوبی داشته باشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks