من هم به شخصه Bioshock II رو تست کردم ، در تمامی مراحل بدون هیچ گونه افت FPS بدون مشکل بازی به اتمام رسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک شما از DirectX 11 پشتیبانی می کنه و تقریبا تمامی بهینه سازی های گرافیکی و سامانه های مدیریت حافظه و درایور ها بر اساس APP های مبتنی بر DirectX 10 و Directx 11 انجام میشه . تمامی این بهینه سازی ها هم برای عرضه اندام، نیاز به سیستم عامل های مدرن مایکروسافت دارند ( Windows 7 ) .
در Windows XP متاسفانه فقط از DirectX 9.0c پشتیبانی میشه و تقریبا هیچ یک از بهینه سازی ها و افکت های واقع گرایانه مبتنی بر API های جدید رو تجربه نخواهید کرد .
شما برای اورکلاک کارت گرافیک ابتدا بهتره یکسری مفاهیم پایه رو مطالعه کنید ، می تونید از این تاپیک شروع کنید .
بعد از آپدیت درایور کارت گرافیکتون وارد Catalyst Control Center بشد از منو Graphics گزینه ATI Overdrive رو انتخاب کرده و با فعال کردن این قسمت و تبک زدن چک باکس مربوطه ( فلش های قرمز رنگ ) می تونید به تنظیمات فرکانس های هسته و حافظه ( فلش های آبی و سبز رنگ ) دسترسی پیدا کنید .
شما با در نظر شرایط امن کاری در دراز مدت ، حرارتی و پایداری می تونید فرکانس هسته و حافظه رو افزایش بدید . برای مثال بنده با در نظر گرفتن تمامی شرایط نام برده فرکانس 950Mhz برای هسته و 1300Mhz رو برای حافظه انتخاب کردم .
شما حداکثر حرارت Safe رو 85 درجه سانتی گراد در نظر بگیرید و برای تست پایداری از نرم افزار OCCT استفاده کنید . تنظیمات نرم افزار رو به صورت زیر Set کنید و با در نظر گرفتن شرایط حرارتی تا زمانی که مقدار Errors صفر ( 0 ) باشه ، هنوز پایداری کامل برقراره و می تونید فرکانس ها رو افزایش بدید . در صورتی که Error مشاهده کردید فرکانس ها رو کاهش بدید . پیشنهاد می کنم هر بار تست رو حداقل 5 دقیقه اجرا کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks