سلام من کارت گرافیکم را اورکلاک کردم ولی یه سوال برام پیش اومده و اونم این که آیا میشه دوباره تنظیمات را به حالت پیش فرض برگردونم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من کارت گرافیکم را اورکلاک کردم ولی یه سوال برام پیش اومده و اونم این که آیا میشه دوباره تنظیمات را به حالت پیش فرض برگردونم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
با چه برنامه اورکلاک کردید
با هر برنامه ای این کار رو کردید گزینهSet to default رو بزنید به تنظیمات کارخونه باز می گرده
اگه ریوا تیونر باشه گزینه apply when windows start up رو بر دارید
اگه cat. ait باشه با default کردن بر می گرده به تنظیمات کار خانه
New Season
mohammad571 (04-07-09)
mohammad571 (04-07-09)
ممنون بابت پاسخگویی سریع
با RivaTuner اور کرده بودم
اگه سخت افزاری باشه چی ؟؟
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
سخت افزاری یعنی چطوری؟ به ما هم یاد بدین ولی مغز خودم میگه که سخت افزاری یعنی توسط خود شرکت سازنده Over انجام شده باشه درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Enemy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
والا من خودمهم همین سوال رو داستم ! اصلا" آورکلاک سخت افزاری هم میشه ما انجام بدیم ؟؟
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
دوست من کمی توضیح می دی منظورت از این اورکلاک "سخت افزاری" چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Enemy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
mohammad571 (05-07-09)
من اون قدیما که 7800GTX بود رفتم پیش پسر عموی گرامی و ایشون کارت گرافیک مارو برای آورکلاک فوت شده تحویل داد !
رفتم سیستم تازم رو که 2 هفته پیش گرفتم و بفروشم و حرف خاطرات آور کلاک بود و منم تعریف کردم! یه دوست عزیزی نشسته بود و گفت آور کلاک سخت افزاری کردی یا نرم افزاری ؟؟ منم که نفهمیدم چی میگه ! چون ژیاد وارد نیستم !!! اما یه کارایی تا حالا کردم و اندکی آشنایی دارم ! واسه همین گفتم نرم افزاری بود !
خودمم نمی دونم یعنی چی ؟ :دی
mohammad571 (05-07-09)
حدس می زدم قضیه چیزی شبیه به این باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Enemy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزی به اسم اورکلاک سخت افزاری وجود نداره، چون اصلا تعریف اورکلاک (بالا بردن فرکانس ها) توسط نرم افزار انجام میشه و نه سخت افزار. بعضی مواقع در سخت افزار میشه تغییراتی داد که بهتر اورکلاک بشه (ولتمود) ولی عملا چیزی به اسم اورکلاک "سخت افزاری" برای کارت گرافیک وجود نداره.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks