پاسخ: اورکلاک msi 460 hawk sli
نقل قول:
سلام
من خیلی روی فرکانس هسته ی گرافیک و ولتاژ مانور دادم بهترین همون 850-860 هست بالاتر ارزش نداره چون برای تک تک فرکانس ها باید ولتاژ بدم و چون sli هست دما هم میاد بالا و همین طور مصرف همش به خاطر 1 فریم بیشتر و می خواهم در بایوس اور کنم نمی خواهم الکی فشار بیاره اگه یک کارت بود بیشتر اور می کردم چون خیلی خنک تر بود
حالا یک سوال من از کجا بفهمم مثلا فرکانس 850 برای هسته بدون ولتاژ یا با +10 ولتاژ 100 درصد پایداره؟با چه نرم افزاری؟ در حالت sli هم تست می گیرم چون اینطوری ناپایداریش بهتر نشان داده میشه
من 850 رو با +10 ولتاژ در furmark حدود 10 دقیقه تست کردم پایدار بود در msi kombostor هم همین طور در occt هم 500 ثانیه بود که بازم پایدار بود ولی اگه بعد از تست با occt مثلا 100-200 ثانیه برم تست بگیرم اینبار با ارور چک میبینم پایدار نیست و درایور stop میشه و تنظیمات به حالت اول بر می گرده
البته قبل از تست ارور چک occt باید قبلی 100-200 ثانیه occt همین طوری کار کنه که گرافیک گرم بشه و ناپایداریش مشخص بشه چون در حالت sli اگه ارور چک فعال باشه و تست بگیرم فقط در 20 ثانیه اول از 100 درصد کارت اسفاده می کنه بعد میاد روی 50-60 درصد (در حالت سینگل اینطور نیست و همیشه روی 100 درصد هست) و به همین دلیل هم میگم اول باید تست معمولی occt بگیرم که در همون 20 ثانیه پایدار بود مشخص بشه
ممنون میشم بگید چطوری بفهمم 100 درصد پایداره و اگه نرم افزاری برای تست هم هست معرفی کنید
سپاس
سلام
در پست شماره 3 همین تاپیک یک ماه پیش بنده عرض کردم خدمتتون
نقل قول:
سلام
برای استفاده 7/24 این پردازنده گرافیکی در همین حدود 850 تا 870 استیبل میشه
اگر بخواهید فرکانس را بالاتر ببرید نیاز به ولتاژ بیشتر و طبیعتا بالا بردن دور فن خواهید داشت که هم صدای زیادی ایجاد میشه و هم مصرف سیستم به شدت بالا میره
پیشنهاد میکنم با این کارتها در همین حدود کار کنید که البته قدرت خوبی هم خواهید داشت
در هر صورت چون شخصا با این گرافیکها کار نکردم نمیتونم نظر قطعی و راهکار بهتون بدم ولی چون در پرایوت فرموده بودین این چند خط را نوشتم
عزیز ما هر چی میگیم که شما گوش نمیکنید باز میرید خوتون آزمایش میکنید تا به اون نتیجه برسید
برای تست هم گیر بیخود ندین و بیجهت برق اضافه هم مصرف نفرمائید ، با این شرایط جدید مشغول کارهاتون بشین اگر جائی به مشکل خوردین 5 تا 10 مگاهرترز سرعت را پائین بیارد
سلام
ممنون
خب چطوری این 850 با ولتاژ +10 رو در بایوس تغییر بدهم؟
با سپاس
نقل قول:
سلام
ممنون
خب چطوری این 850 با ولتاژ +10 رو در بایوس تغییر بدهم؟
با سپاس
سلام
نمیخواد توی بایوس تغییر بدین اون تیک زیر msi ab رو بزنید اتوماتیک بعد از هر بوت شدن با همین کانفیگ سیستم تنظیم میشه