خوب عزیز خودتون که مسیر را میدونید ، باید انجام بدیدنقل قول:
تا لیمیتیشن ولتاژ نگذرید از فرکانس اضافه خبری نیست
چون این کارت شما در اختیار دوستان نیست خودتون باید شخصا تست کنید و دوستان نمیتونند راهنمائی دقیقی انجام بدن
Printable View
خوب عزیز خودتون که مسیر را میدونید ، باید انجام بدیدنقل قول:
تا لیمیتیشن ولتاژ نگذرید از فرکانس اضافه خبری نیست
چون این کارت شما در اختیار دوستان نیست خودتون باید شخصا تست کنید و دوستان نمیتونند راهنمائی دقیقی انجام بدن
نقل قول:
دوست عزیز قبل از اینکه فلش کنید لطفا بگید از چه نسخه ای از MSI AFTER BURNER استفاده می کنید شاید ورژن هایی که توانایی افزایش بیشتر ولتاژ رو داشته باشند وجود داشته باشه و بشه به شما کمک کرد
بازم سلام
از ورژن 2.0.0 استفاده می کنم که باید حتما تازیخم 2010 باشه وگر نه کار نمی کنه و این تا هر چی باشه ولتاژ رو میشه اور بالا اما 2.1.0 رو نصب کردم فقط تا +100 داره دیگه بالاتر نمیره البته یک مشکل با 2.0.0 دارم اونم اینه که اگه یک بار باز و بسته بشه بار دوم که باز می کنم اون هم فقط تا +100 داره و بالاتر نمیره و باید ریست کرد
مشکل از کجا هست؟ ورژن دیگه ای هم هست؟
ممنون
دوست عزیز شما باید ورژن های EXTREME رو بگیرید به طور مثال MSI AFTER BURNER 2 EXTREME در این ورژن ها ولتاژ انلاک هستند و برای اورکلاک رو LN2 استفاده می شوند البته شما می تونید با ولتاژ های Safe کار کنید
اگر روی نت پیدا نکردید من برام قبلا ایمیل شدن تا برای شما و در این تاپیک قرار بدم
سلام
من این extreme رو ندیدم ln2 هم که نمی دونم یعنی چی
خب من فلش کردم الان تا 1.212 می توانم بیارم بالا
من sli رو غیر فعال کردم دما بیاد پایین و راحت بشه تست گرفت
با 886 کور و ولتاژ 1.000 پایدار شد بعد از این هم رفتم همین طور بالا تا آخرین حدش 922 با ولتاژ 1100 پایدار شد ولی به نظرم حیف به خاطر 40 تا اینهمه ولتاژ بدم و 929 اصلا پایدار نشد تا 1137 هم رفتم بازم نشد بعد aux هم +30 تا دادم بازم نشد
من فک می کردم چون دو تا گرافیک کنار هم هستند گرافیک اول خیلی گرمه ولی وقتی sli ؤو غیر فعال کردم دیدم در لود خیلی خنک شد انگار نزدیک به هم بودنشون زیاد تاثیر نزاشته البته بینشون یک چیزی گزاشتم فاصله ای باشه و ورودی هوا برای کارت اول مشکل نباشه قبلا فک می کردم چون کارت اول ورودی هواش کمه این همه گرمه و 20 درجه با کارت اول در لود تفاوت داره
به نظرتون الان چه فرکانس هسته ای رو انتخاب کنم؟ البته اینها رو بدن اور مموری تست کردم و هر کدوم رو فقط 40-50 ثانیه تست کردم ببینم پایدار میشه یا نه
ممنون
نگاه کنید دوست عزیز هیچ وقت Extreme به معنای LN2 نیست !!!
ورژن های Extreme دست همه افراد قرار نمی گیره به دلیل اینکه وقتی شما تا 2 ولت می تونید به کارت بدید و یک فرد ناشی بخواد اورکلاک کنه فکر می کنه با افزایش ولتاژ فرکانس رو بالا می بره پس شرکت اومده نسخه Extreme رو برای کاربر های ارائه کرده که نیاز به ولتاژ بیشتری داره البته کار خیلی خاصی هم نکرده تنها شما می تونید یک فایل رو در فایل های نصب شده تغییر بدید و مقدار ولتاژ رو به صورت دستی وارد کنید تا بتونید مقدار بیشتری به کارت خودتون ولتاژ بدید
سلام
ممنون جواب دادید
ولی فک کنم متوجه مشکل من نشدید که در پست بالا گفتم من الان با ولتاژ مشکلی ندارم چون ولتاژ رو می توانم بیارم بالا ولی مشکلم فرکانس هست که 929 یا بالاتر پایدار نمیشه
نگاه کنید شما گفتید توی ولتاژ 1.xx نمی تونید پایدار کنید درسته؟
سلام
بله کلا این 929 رو نتوانستم پایدار کنم با هیچ ولتاژی
من اور رو بدون sli انجام میدم چون یک مشکلی دارم با نرم افزار ab و وقتی مثلا ولتاژ گرافیک اول رو میارم 1.037 و فرکانس 888 کارت دوم هم همین طور فرکانسش میاد بالا ولی ولتاژش بیشتر از 0.987 از طرف بایوس مشکلی نیست چون یک بایوس رو روی هر دو ریختم مشکل از نرم افزاره
دوست عزیز نباید همچین مشکلی رو داشته باشه سعی کنید از طریق Riva Tunner تست کنید و افزایش ولتاژ بدید البته باید اموزش نحوه این کار رو توی فروم های خارجی پیدا کنید و به صورت دستی ولتاژ رو افزایش بدید دقیقا از چه ورژنی از AB استفاده می کنید تا ببینیم میشه در فایل های اصلی دست کار کرد به نحوی که بشه ولتاژ رو به هر دو کارت اعمال کرد یا خیر