خواهش میکنم

لطفا یک لینک از گرافیکتون بدین تا ببینم وضعیت هیت سینکش چیه ( با افزایش ولتاژ دمای گرافیک بالا میره )

گرافیک آنبرد کافیه ( احتمالا پردازندتون سندی/آی وی بریجه )

قبل از هر کاری بایوس فعلی را با gpu-z سیو کنید

مراحل کار به این شرحه

اول باید یک فلش بوت بسازید ( گوگل کنید آموزشش را پیدا میکنید )

دوم برنامه nvflash و بایوس را از techpowerup دانلود و داخل فلش بریزید ( بایوس دیفالت خودتون را هم بریزید که اگر به مشکل خوردید بتونید به حالت اول برگردید )

سوم با فلش بوت کنید و یا دستور nvflash -4-5-6 biosfile بایوس گرافیک را تعویض کنید ( biosfile اسم فایلیه که میخواهید روی گرافیک بریزید )

سیستم را ریست کنید اگر مشکلی وجود نداشته باشه ویندوز بالا میاد و گرافیک را از نو شناسائی میکنه بعد از یک ریبوت مجدد کانفیگ جدید اعمال میشه و کنترل ولتاژ اکتیو میشه

با بالا بردن ولتاژ میتونید به فرکانسهای بالاتر برسید

نکته مهم : من این کارها را بارها انجام دادم و مشکلی نداشتم ولی با این وضعیت قیمتها به دلیل ریسک بالای آورکلاک به شما پیشنهاد میکنم بی خیال آورکلاک بیشتر بشید چون به صورت 7/24 نمیتونید از آن استفاده کنید و فقط جنبه رکورد زدن خواهد داشت

به هر حال ریسک این کار به عهده خودتون هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینک محصول نیما جان:
http://www.zotacusa.com/geforce-gtx-...40402-10p.html
پردازنده هم g620 اینتل هستش.
حدود قیمت این کارت الان چند هستش؟
اگه فلش بایوس هم به کارم نمیاد بیخیال این کار میشم . حالا ببینم قیمت کارت چقدر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید