دوست عزیز شما باید به چند نکته توجه می کردید
اولا انتظار نداشته باشید با اورکلاک، یک کارت گرافیک 110 تومنی رو تبدیل به یه کارت 170 تومنی بکنید...مخصوصا توی کارتهای LE اورکلاک خیلی کارائی رو بالا نمی بره.
دوما فکر نکنید همیشه افزایش فرکانس به معنای افزایش کارائی هست...کلا ما دو جور ناپایداری داریم،ناپایداری اولیه که شما تصویر دارید و حتی میتونید بازی هم بکنید ولی بازدهی نسبت به چند پله پایین تر کاهش پیدا کرده بجای افزایش!...ثانویه هم میشه وقتی که اصلا تصویر نمیده یا هنگ می کنه...توی کارتهای انویدیا من اینو زیاد دیدم که مثلا فرکانس 700 از 650 کمتر فریم میگیره...شما نباید بدون افزایش ولتاژ انتظار داشته باشید فرکانسها زیاد بالا برن و پایدار هم باشند...
سوما همونطور که استاد من نیما جان گفتن خیلی وقتها محدود کننده قطعه دیگه هست و شما اگر GTX 480 هم بذارید فرقی ایجاد نشه!در ضمن از این بازی Metro 2033 زیاد انتظار نداشته باشید کلا بازی وحشتناک سنگینی هست
حالا پیشنهاد من اینه که شما یه 3DMark 06 یا Vantage نصب کنید و هر 50 تا که فرکانس هسته و رم رو بالا می برید یک تست گرافیک باهاش بگیرد و امتیاز رو یادداشت کنید تا جایی که ببینید از سری قبل کمتر گرفتید
مواظب دما هم باشید این چیپ نهایت دماش 85 درجه هست بالاتر ممکنه آسیب به کارتتون بزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks