سلام فرکانس استیبل برای چه ولتاژی عزیز و برای چه مدتی زمانی؟ و برای چه کاری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام فرکانس استیبل برای چه ولتاژی عزیز و برای چه مدتی زمانی؟ و برای چه کاری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
ripek (26-01-10)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینطوری پرسیدم فقط خواستم فرکانس استیبل رو بدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا چه با voltage چه بدون voltage ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ولتاژ 1.35 فرکانس 1050 رو استیبل کرد و باش تست هایی مثل 3d Mark 06 , 05 رو به راحتی پاس کرد در حالت کراس فایر و سینگل هم با چند تا فن می شد 1070 تست رو پاس کرد
New Season
اوکی ممنون ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا منم نهایتش تونستم 1010/1350 رو پاس کنم تو 05-06-03 و.... که البته مشکل اصلی استیبل نبودن هم همین دما هست .. منظور من هم فرکانس استیبل بوده نه فقط پاس کردن تستها و ناپایدار بودن کامل کارت ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (26-01-10)
شما بهتره فرکانس مموری رو کاهش بدید و در عوض فرکانس هسته رو افزایش بدید به طور مثال 1030 - 1300 فکر کنم بتونید استیبل کنید با 1.30برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
ripek (26-01-10)
مموری 1300 که کاملا استیبل هست و 1350 رو منظورم فقط پاس کردن تستها بود ... ولی برای هسته اون هم 1030 به هیچ وجه استیبل نشد .. شما خودت تست کردی ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOMINATOR در تاریخ 26-01-10 انجام شده است
ripek (26-01-10)
|
اره عزیز خودم تست کردم حتی می شد به راحتی اگر پیشنهادی که دوست عزیزم نیما انجام می داد رو با انجام می دادیم به راحتی می تونستیم 1100 استیبل کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks