سلام دوستان
من میخواستم گرافیک لپ تاپم رو اور کنم msi afterburner رو نصب و اجرا کردم ولی هسته و مموری رو نمیشد زیادتر کرد داخل تنظیماتش unofficial overclocking mode رو روی with powerplay support گذاشتم و حالا متونم زیاد کنم
هسته رو از 725 روی 875 گذاشتم و مموی هم از 800 به 900 با occtgpu که تست کردم در حالت دیفالت حداکثر 83 درجه گرم میشد وقتی اور میکنم حداکثر 88
البته اضافه کنم این اور پایدار نبود و هسته رو 850 زدم کاملا پایدار بود و اینکه مموری رو زیاد تر هم میتونم بکنم 925 هم زدم پایداره ولی زیادتر نکردم چون حدس زدم مثل کامپیوتر مموری خنک کننده نداشته باشه و مشکلی ایجاد کنه
حالا سوالی که داشتم میخواستم ببینم با این حد اور که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ میتونم کمی ولتاژ هم بدم ی ذره بیشتر اور کنم؟ unlock voltage control رو فعال کردم از داخل تنظیمات برنامه ولی باز هم نمیتونم تغییر بدم
در مورد درایور گرافیک هم ماله حدود فک میکنم دو سال قبله سایت hp که چیزی نذاشته دیگه ، یکجایی یادمه خوندم که اچ پی خودش آپدیت نمیده ولی یک گروه هست که آپدیت میده و مورد تایید شرکت amd هم هست ولی نمیدونم از کجا میتونم آپدیت گرافیک رو بگیرم
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks