پاسخ: سوال در مورد وبکم Kiyo Pro و مشکل پر پر زدن تصویر در 60Hz
نقل قول:
آقا امید عزیز سلام
منظورم این بود هر دو قطعه رو بشه با 4 الی 5 تومن جمع کرد :lol:
این MSI MAG CORELIQUID 240R خودش فقط 4.800 تومن بود :1. (28):
نمیشه عزیز در سال 1400 چنین چیزی امکان نداره :1. (23):
نقل قول:
نمیشه عزیز در سال 1400 چنین چیزی امکان نداره :1. (23):
سلام آقا امید عزیز خسته نباشد
نظرتون چیه یه تاپیک دیگه بزنم در مورد ارتقا سیستم ؟؟
سه تا مادربرد در نظر دارم
1- MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI
2- مادربرد ایسوس مدل ROG STRIX Z590-E GAMING WIFI
3- مادربرد ایسوس مدل TUF GAMING Z590-PLUS WIFI
مادربرد یکی از این مدل ها هستش البته منتظر قیمت ام اس آی هم هستش و تا یک ماه هم صبر میکنم ببینم شرایط قیمتیش به چه صورت هستش
معمولا هرچی که تازه وارد بشه قیمتش اوایل نجومی هستش.
سی پی یو
11700K i7
یه سوال دو مدل سی پی یو تری و باکس داریم میشه درموردشون یه توضیح بدین هر دو مدل تری یا باکس هیچ کدوم ضمانت ندارن در ایران البته اختلاف قیمت 1 میلیونی دارن
من یکم تحقیق کردم هیچکدوم مشکل خاصی ندارن فقط یکی با جعبه هستش یکی بدون جعبه ، ولی نمیدونم کدوم مناسب تره
پاور
منبع تغذیه گرین مدل GP600B-HP EVO
کیس
کیس کامپیوتر مستر تک مدل T400
بجای اینکه خنک کننده و پاور بگیرم ، اول کیس و پاور رو میگیرم که مجموعش میشه 5 تومن ، بعدش خنک کننده و مادربرد و سی پی یو رو باهم میگیرم
نظرتون شما چیه ؟؟؟
در آینده میشه برای این سیستم یه کارت گرافیک 3060 یا 3080TI بست از نظر پاور مشکل ساز نمیشه
هرچی هزینه پایین تر باشه خیلی بهتره :lol:
نکته خیلی مهم : معمولا سیستم از ساعت 12 ظهر روشن میشه تا 5.30 صبح یعنی هر روز سیستم به مدت 17 الی 18 ساعت روشنه و مشغول کار باهاش هستم
نقل قول:
سلام آقا امید عزیز خسته نباشد
نظرتون چیه یه تاپیک دیگه بزنم در مورد ارتقا سیستم ؟؟
سه تا مادربرد در نظر دارم
1- MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI
2- مادربرد ایسوس مدل ROG STRIX Z590-E GAMING WIFI
3- مادربرد ایسوس مدل TUF GAMING Z590-PLUS WIFI
مادربرد یکی از این مدل ها هستش البته منتظر قیمت ام اس آی هم هستش و تا یک ماه هم صبر میکنم ببینم شرایط قیمتیش به چه صورت هستش
معمولا هرچی که تازه وارد بشه قیمتش اوایل نجومی هستش.
سی پی یو
11700K i7
یه سوال دو مدل سی پی یو تری و باکس داریم میشه درموردشون یه توضیح بدین هر دو مدل تری یا باکس هیچ کدوم ضمانت ندارن در ایران البته اختلاف قیمت 1 میلیونی دارن
من یکم تحقیق کردم هیچکدوم مشکل خاصی ندارن فقط یکی با جعبه هستش یکی بدون جعبه ، ولی نمیدونم کدوم مناسب تره
پاور
منبع تغذیه گرین مدل GP600B-HP EVO
کیس
کیس کامپیوتر مستر تک مدل T400
بجای اینکه خنک کننده و پاور بگیرم ، اول کیس و پاور رو میگیرم که مجموعش میشه 5 تومن ، بعدش خنک کننده و مادربرد و سی پی یو رو باهم میگیرم
نظرتون شما چیه ؟؟؟
در آینده میشه برای این سیستم یه کارت گرافیک 3060 یا 3080TI بست از نظر پاور مشکل ساز نمیشه
هرچی هزینه پایین تر باشه خیلی بهتره :lol:
نکته خیلی مهم : معمولا سیستم از ساعت 12 ظهر روشن میشه تا 5.30 صبح یعنی هر روز سیستم به مدت 17 الی 18 ساعت روشنه و مشغول کار باهاش هستم
سلام
پردازنده تقریبا زیاد فرقی ندارد ولی پردازنده و مادربرد را از یکجا تهیه کنید .تا تست تصویر از پردازنده گرفته بشه
این مدل کیس رو کار نکردم ولی گرین رو بیشتر ترجیح میدهم .
پاور برای 3080 TI ضعیفه حداقل نیاز به 700 وات EVO دارید .
درباره مادربرد قیمت قطعات MSI به دلیل سیاست های دفتر این شرکت و وارد کننده از بقیه مناسب تر بوده .
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
سلام
پردازنده تقریبا زیاد فرقی ندارد ولی پردازنده و مادربرد را از یکجا تهیه کنید .تا تست تصویر از پردازنده گرفته بشه
این مدل کیس رو کار نکردم ولی گرین رو بیشتر ترجیح میدهم .
پاور برای 3080 TI ضعیفه حداقل نیاز به 700 وات EVO دارید .
درباره مادربرد قیمت قطعات MSI به دلیل سیاست های دفتر این شرکت و وارد کننده از بقیه مناسب تر بوده .
سلام آقا امید عزیز
مادربرد و سی پی یو رو شاید از فروشگاهای زیر تهیه بکنم
دیجی کالا - لیون کامپیوتر - فافا ای تی - گیم اور
پاور رو هم 800 گرین انتخاب کردم درمورد مادربر هم منتظر می مونم تا ماه بعد قیمت مادربرد ام اس آی رو ببینم
در این عکس مادربرد هنوز نهایی نشده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جمع کل اینها میشه : ۲۵,۰۶۵,۴۵۰ تومان
فعلا برای مادربرد تصمیم نگرفتم
ولی یه جورایی دلم می خواست سیستم بیس کار با AMD شروع میشد هم مادربرد با سوکت AM4 و هم پردازنده رایزن
ولی پردازنده های AMD مثل اینتل ، سری پردازند گرافیکی زیادی نداره که بشه آزادانه انتخاب کرد مدل سی پی یو رو ، فقط سری G یا XT ریزن هستن که پردازنده گرافیک داره البته اگر اشتباه نکنم ، رایزن 7 3800XT پردازنده گرافیکی داره که اونم از یه 200 الی 300 تومن از 11700k گرونتره که مشکلی نیست
برای من فرقی نداره چپست X570 یا Z590 نمی خوام در آینده زمانی که کارت گرافیک خریدم یا خواستم اور کلاک کنم مشکلی پیش بیاد ( فعلا قصد خرید کارت گرافیک ندارم ) :lol:
نظر شما درمورد بیس کار با AMD چیه ؟
کیس های گرین رو دیدم ولی توی سایت های دیگه خیلی درموردشون بد صحبت میکنن البته کیس های میان رده وگرنه کیس های بالای 4 الی 5 میلیون گرین خوبن
کیس مد نظر باید ، جای فن ، جای خنک کننده آبی ، کنترل ار جی بی ، اگر شیشه ای باشه که چه بهتر
باز اگر شما کیسی مد نظرتون هستش که تا 2.500 تومن باشه من ازش استقبال میکنم
نقل قول:
سلام آقا امید عزیز
پاور رو هم
800 گرین انتخاب کردم درمورد مادربر هم منتظر می مونم تا ماه بعد قیمت مادربرد ام اس آی رو ببینم
ولی یه جورایی دلم می خواست سیستم بیس کار با AMD شروع میشد هم مادربرد با سوکت AM4 و هم پردازنده رایزن
ولی پردازنده های AMD مثل اینتل ، سری پردازند گرافیکی زیادی نداره که بشه آزادانه انتخاب کرد مدل سی پی یو رو ، فقط سری G یا XT ریزن هستن که پردازنده گرافیک داره البته اگر اشتباه نکنم ، رایزن 7 3800XT پردازنده گرافیکی داره که اونم از یه 200 الی 300 تومن از 11700k گرونتره که مشکلی نیست
برای من فرقی نداره چپست X570 یا Z590 نمی خوام در آینده زمانی که کارت گرافیک خریدم یا خواستم اور کلاک کنم مشکلی پیش بیاد ( فعلا قصد خرید کارت گرافیک ندارم ) :lol:
کیس های گرین رو دیدم ولی توی سایت های دیگه خیلی درموردشون بد صحبت میکنن البته کیس های میان رده وگرنه کیس های بالای 4 الی 5 میلیون گرین خوبن
کیس مد نظر باید ، جای فن ، جای خنک کننده آبی ، کنترل ار جی بی ، اگر شیشه ای باشه که چه بهتر
خیر پردازنده 3800 xt هم گرافیک داخلی نداره . البته سری RYZEN 7 5700G اگر به بازار داخلی بیاد بسیار گزینه خوبی هست . هم پردازنده قدرتمندی دارد هم بخش گرافیک . شاید در چند ماه آینده وارد شود و خیلی از کاربران را از خرید گرافیک بی نیاز میکند .
مسترتک از نظر کیفیت چندان تعریفی نداره . یک گزینه جایگزین هم معرفی میکنم MSI MAG FORGE 100R که فکر کنم نزدیک 3 تومن باشد .
یکی از استاندارد ترین کیس های موجود در بازار ایران هست .
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام آقا امید عزیز
پاور رو هم
800 گرین انتخاب کردم درمورد مادربر هم منتظر می مونم تا ماه بعد قیمت مادربرد ام اس آی رو ببینم
سلام گرامی
خیر پردازنده 3800 xt هم گرافیک داخلی نداره . البته سری RYZEN 7 5700G اگر به بازار داخلی بیاد بسیار گزینه خوبی هست . هم پردازنده قدرتمندی دارد هم بخش گرافیک . شاید در چند ماه آینده وارد شود و خیلی از کاربران را از خرید گرافیک بی نیاز میکند .
مسترتک از نظر کیفیت چندان تعریفی نداره . یک گزینه جایگزین هم معرفی میکنم MSI MAG FORGE 100R که فکر کنم نزدیک 3 تومن باشد .
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام گرامی
آقا امید عزیز آخه دیجی زده دارای پردازنده گرافیکی
اشتباه تایپی
دیجی کالا رفرنس درستی برای دریافت اطلاعات نیست یک فروشگاه هست .
نقل قول:
اشتباه تایپی
دیجی کالا رفرنس درستی برای دریافت اطلاعات نیست یک فروشگاه هست .
بله درسته توی سایت AMD الان چک کردم چیزی در مورد گرافیک نزده بود براش
نظر شما چیه صبر کنیم این پردازنده بیاد ، یا همون اینتل رو تا یک الی دو ماه ( که اون مادربرد z590 ام اس ای وارد کشور بشه ) ببندیم ؟؟؟
نقل قول:
نظر شما چیه صبر کنیم این پردازنده بیاد ، یا همون اینتل رو تا یک الی دو ماه ( که اون مادربرد z590 ام اس ای وارد کشور بشه ) ببندیم ؟؟؟
اگر عجله ندارید فکر کنم گزینه خوبی باشد . احتمالا وارد بازار ایران میشود .
PHP Code:
https://www.pcmag.com/reviews/amd-ryzen-7-5700g
نقل قول:
اگر عجله ندارید فکر کنم گزینه خوبی باشد . احتمالا وارد بازار ایران میشود .
PHP Code:
https://www.pcmag.com/reviews/amd-ryzen-7-5700g
پس این پردازنده از 11700k بهتره
ماکه این همه صبر کردیم این دوماه هم صبر میکنیم البته اینطور که من برابرد هزینه کردم توی سایت ایگرد تا 15 میلیون قیمت میخوره این پردازنده 5700G ، ولی چه مادربردی بنظرتون مچ میشه باهاش ؟
این پردازنده های AMD خودشون خنک کننده دارن ؟؟ یا نیازه براشون یه خنک کننده آبی تهیه بشه ؟