پاسخ: سوال در مورد وبکم Kiyo Pro و مشکل پر پر زدن تصویر در 60Hz
نقل قول:
مادربرد و پردازنده اوکی هستند و نیاز اصلا به اتصال گرافیک قدیمی نیست .
میتونید برای خرید پاور و خنک کننده از فروش قطعات فعلی به بودجتون اضافه کنید .
آقا امید عزیز این دوستمون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یه نظری دادن درمورد سری تاف
نظر شما در مورد این سری ها چی هستش ؟
مادربرد ایسوس TUF GAMING Z590 PLUS
مادربرد ایسوس TUF GAMING H570-PRO WIFI
البته یه چیزی که برام مهمه اینکه مادربرد دارای وای فای باشه و من این کارت شبکه ای روی مادربرد فعلی نصب هستش رو برای همیشه کنار بذارم
نقل قول:
آقا امید عزیز این دوستمون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یه نظری دادن درمورد سری تاف
نظر شما در مورد این سری ها چی هستش ؟
مادربرد ایسوس TUF GAMING Z590 PLUS
مادربرد ایسوس TUF GAMING H570-PRO WIFI
البته یه چیزی که برام مهمه اینکه مادربرد دارای وای فای باشه و من این کارت شبکه ای روی مادربرد فعلی نصب هستش رو برای همیشه کنار بذارم
MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI هم به زودی موجود میشه . کیفیت خوبی داره و بررسی هاش هم عالی بوده . فکر کنم حداکثر تا پایان این ماه موجود بشه .
کارت شبکه هم اگر PCIE باشه میشه ولی واقعا نیازی نیست به دلیل کنترلر شبکه 2.5G بردها
نقل قول:
MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI هم به زودی موجود میشه . کیفیت خوبی داره و بررسی هاش هم عالی بوده . فکر کنم حداکثر تا پایان این ماه موجود بشه .
و باز هم فکر منو خوندین البته تو پست قبلی که دو سری از تاف رو نوشتم می خواستم بگم که مادربرد های ام اس ای نسبت به ایسوس با این بودجه راضی کننده نیستن امکاناتشون، حتما باید پول بیشتری بدیم و امکانات بیشتری بگیریم از ام اس ای ولی باز سری مادربرد های ایسوس امکانات بیشتری دارن و زیاد دنبال ام اس ای نیستم
البته این مورد رو که ذکر کردین رو نگاه نکردم و یه تحقیقی میکنم ، اگر امکانات و قیمتش خوب بود حتما همین رو میگیرم
نقل قول:
کارت شبکه هم اگر PCIE باشه میشه ولی واقعا نیازی نیست به دلیل کنترلر شبکه 2.5G بردها
ببخشید من منظورم رو خوب نگفتم ، منظورم اینه که یه کارت شبکه TL-WN881ND وایرلس قبلا خریدم نصب شده روی مادربرد فعلیم ، اگر مادربر جدید وای فای داشته باشه من برای همیشه از دست این کارت شبکه بی سیم راحت میشم احساس میکنم پایداری نداره این کارت شبکه TL-WN881ND :party:
=======
الان یه نگاهی کردم امکاناتش خوبه و قیمتش هم تو سایت ایگرد 12.900 خورده که مطمئنم ایران بیاد 13.5 میشه یه دو الی سه ماه بعدش افت قیمت میخوره
آقا امید عزیز بچه های شهر سخت افزار این مادربرد رو چه زمانی بررسی میکنن ؟؟
نقل قول:
و باز هم فکر منو خوندین البته تو پست قبلی که دو سری از تاف رو نوشتم می خواستم بگم که مادربرد های ام اس ای نسبت به ایسوس با این بودجه راضی کننده نیستن امکاناتشون، حتما باید پول بیشتری بدیم و امکانات بیشتری بگیریم از ام اس ای ولی باز سری مادربرد های ایسوس امکانات بیشتری دارن و زیاد دنبال ام اس ای نیستم
البته این مورد رو که ذکر کردین رو نگاه نکردم و یه تحقیقی میکنم ، اگر امکانات و قیمتش خوب بود حتما همین رو میگیرم
ببخشید من منظورم رو خوب نگفتم ، منظورم اینه که یه کارت شبکه TL-WN881ND وایرلس قبلا خریدم نصب شده روی مادربرد فعلیم ، اگر مادربر جدید وای فای داشته باشه من برای همیشه از دست این کارت شبکه بی سیم راحت میشم احساس میکنم پایداری نداره این کارت شبکه TL-WN881ND :party:
=======
الان یه نگاهی کردم امکاناتش خوبه و قیمتش هم تو سایت ایگرد 12.900 خورده که مطمئنم ایران بیاد 13.5 میشه یه دو الی سه ماه بعدش افت قیمت میخوره
آقا امید عزیز بچه های شهر سخت افزار این مادربرد رو چه زمانی بررسی میکنن ؟؟
سلام با گارانتی معتبر وارد میشه اگر صبر کنید
بررسی رو اطلاع ندارم .
نقل قول:
سلام با گارانتی معتبر وارد میشه اگر صبر کنید
بررسی رو اطلاع ندارم .
سلام آقا امید عزیز ، یک یا دوماه کافیه یا بیشتر باید صبر کنم ؟
نقل قول:
حداکثر یک ماه دیگه
- - - Updated - - -
نقل قول:
حداکثر یک ماه دیگه
نقل قول:
حداکثر یک ماه دیگه
- - - Updated - - -
حداکثر یک ماه دیگه
مشکلی نیست صبر میکنم
نقل قول:
حداکثر یک ماه دیگه
- - - Updated - - -
حداکثر یک ماه دیگه
میشه یه منبع تغذیه و واتر کولینگ معرفی کنید که با بودجه اقتصادی بشه تهیه کرد ، البته برای اون مادربرد و اون سی پی یو i711700k :love:
یه چیزی باشه که د رآینده کارت گرافیک هم سوار کردیم مشکلی نداشته باشه تقریبا با 4 تومن سرهمش کرد
نقل قول:
میشه یه منبع تغذیه و واتر کولینگ معرفی کنید که با بودجه اقتصادی بشه تهیه کرد ، البته برای اون مادربرد و اون سی پی یو i711700k :love:
یه چیزی باشه که د رآینده کارت گرافیک هم سوار کردیم مشکلی نداشته باشه تقریبا با 4 تومن سرهمش کرد
فکر کنم
MSI MAG CORELIQUID 240R
تو بازار باشه
پاور هم باید کانفیگ را بگید تا بتونم نظرم رو بگم .
نقل قول:
فکر کنم
MSI MAG CORELIQUID 240R
تو بازار باشه
پاور هم باید کانفیگ را بگید تا بتونم نظرم رو بگم .
آقا امید عزیز سلام
منظورم این بود هر دو قطعه رو بشه با 4 الی 5 تومن جمع کرد :lol:
این MSI MAG CORELIQUID 240R خودش فقط 4.800 تومن بود :1. (28):