والا آدم هزارتا کامنت مثبت رو درمورد محصول بخونه فقط کافیه یه کامنت منفی ببینه دلش رو میزنه توی دیجی کالا هم همینطورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس کامپیوتر گرین مدل Surena z5
کامنت های خیلی زیادی بهش مثبت دادن و گفتن که خیلی عالیه ولی مشکل اینجاست که کامنت هایی زیر یه جورایی دل آدم رو میزنه هرچند تاریخ کامنتشون مال چند ماه پیش
Firefox_Screenshot_2021-08-30T12-09-27.228Z.png
Firefox_Screenshot_2021-08-30T12-10-37.173Z.png
Firefox_Screenshot_2021-08-30T12-11-34.851Z.png
Firefox_Screenshot_2021-08-30T12-12-08.885Z.png
حقیقتش این پول داره به زحمت در میاد ، نمی خوام یه محصولی رو بگیرم که بعدا دلم رو بزنه ، درسته از قدیم میگن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
ولی ناچار دنبال یه چیزی باشم که در آینده نیاز به جایگزینی کیس یا فن نباشه ، مخصوصا نداشتن فضا برای واتر کولینگ از نوع کاستومش ، کارت گرافیک ، سی پی یو ، مادر برد و غیره
همین کیسی که الان دارم مربوط میشه بالای 10 سال پیش دیگه وقتشه عوض بشه
نکته : چون ویدیو درست میکنم ، دیوار پشت سرم با صندلی نیم متر فاصله داره ، بهتر که یکم رنگ های فن کیس روی دیوار بیفته و از حالت سفید دربیاد دیواره ، بخاطر همین کیسی که جلوش فن ارجی بی داره هستم ، وگرنه کیس ساده خیلی هستش و ارزون تر البته همین z5 گرین هم جلوش ارجی بی داره
Bookmarks