اشتباه تایپیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیجی کالا رفرنس درستی برای دریافت اطلاعات نیست یک فروشگاه هست .
اشتباه تایپیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیجی کالا رفرنس درستی برای دریافت اطلاعات نیست یک فروشگاه هست .
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله درسته توی سایت AMD الان چک کردم چیزی در مورد گرافیک نزده بود براشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر شما چیه صبر کنیم این پردازنده بیاد ، یا همون اینتل رو تا یک الی دو ماه ( که اون مادربرد z590 ام اس ای وارد کشور بشه ) ببندیم ؟؟؟
آخرین ویرایش توسط mtostar در تاریخ 29-08-21 انجام شده است
اگر عجله ندارید فکر کنم گزینه خوبی باشد . احتمالا وارد بازار ایران میشود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PHP Code:https://www.pcmag.com/reviews/amd-ryzen-7-5700g
کاربر شهرسختافزار
پس این پردازنده از 11700k بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماکه این همه صبر کردیم این دوماه هم صبر میکنیم البته اینطور که من برابرد هزینه کردم توی سایت ایگرد تا 15 میلیون قیمت میخوره این پردازنده 5700G ، ولی چه مادربردی بنظرتون مچ میشه باهاش ؟
این پردازنده های AMD خودشون خنک کننده دارن ؟؟ یا نیازه براشون یه خنک کننده آبی تهیه بشه ؟
آخرین ویرایش توسط mtostar در تاریخ 29-08-21 انجام شده است
به خاطر قدرت مجموع بخش پردازنده و گرافیک گزینه بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با مادربردهای B550/X570
بستگی دارد معمولا اینطور پردازنده ها به صورت تری میان و فن هم باید تهیه کنید . فن هم میتونی نوتوس 200 یا 400 براش تهیه کنید .
کاربر شهرسختافزار
فعلا منتظر میشم ، ببینیم شرایط چطوریه اگه قیمتش خیلی نجومی بود ، مجبور میشم اینتل رو انتخاب کنم ، البته تا دوماه دیگه خدا بزرگه شاید قیمتش اومد پایین که امری بس محال استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون که راهنمایی کردین آقا امید عزیز
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید عزیز سلام
نظر شما در مورد این کیس ها چیه ؟
اسکپتر مدل T1 این دیگه خیلی گرونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس Deepcool مدل MATREXX 50 ADD-RGB 4F
کیس گیمینگ AWEST مدل GT-AV05-BG
کیس گیمینگ AWEST مدل GT-AV04-BG
آخرین ویرایش توسط mtostar در تاریخ 30-08-21 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس گرین z5 هم گزینه خوبیه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks