برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و باز هم فکر منو خوندین البته تو پست قبلی که دو سری از تاف رو نوشتم می خواستم بگم که مادربرد های ام اس ای نسبت به ایسوس با این بودجه راضی کننده نیستن امکاناتشون، حتما باید پول بیشتری بدیم و امکانات بیشتری بگیریم از ام اس ای ولی باز سری مادربرد های ایسوس امکانات بیشتری دارن و زیاد دنبال ام اس ای نیستم
البته این مورد رو که ذکر کردین رو نگاه نکردم و یه تحقیقی میکنم ، اگر امکانات و قیمتش خوب بود حتما همین رو میگیرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید من منظورم رو خوب نگفتم ، منظورم اینه که یه کارت شبکه TL-WN881ND وایرلس قبلا خریدم نصب شده روی مادربرد فعلیم ، اگر مادربر جدید وای فای داشته باشه من برای همیشه از دست این کارت شبکه بی سیم راحت میشم احساس میکنم پایداری نداره این کارت شبکه TL-WN881ND برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=======
الان یه نگاهی کردم امکاناتش خوبه و قیمتش هم تو سایت ایگرد 12.900 خورده که مطمئنم ایران بیاد 13.5 میشه یه دو الی سه ماه بعدش افت قیمت میخوره
آقا امید عزیز بچه های شهر سخت افزار این مادربرد رو چه زمانی بررسی میکنن ؟؟
Bookmarks