سلام.اساتید خسته نباشین.
بی زحمت یه اسپیکر بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ تومن معرفی کنید
فقط بیس و صدای عالی داشته باشه.ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام.اساتید خسته نباشین.
بی زحمت یه اسپیکر بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ تومن معرفی کنید
فقط بیس و صدای عالی داشته باشه.ممنون
|
|
Aaron Swartz (22-05-16), SajjadKhati (23-05-16)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید من امروز اسپیکر رو تهیه کردم ولی داخل دیافگرام ساب ووفر یه حالت چسب قطره ای داره انگار چیب قطره ای دُورِش زدن در صورتی که دیافگرام باند های چپ و راست اینجوری نیست وقتی صدا رو زیاد میکنم ساب ووفر کوپ کوپ میکنه انگار میخواد بترکه
https://www.photobox.co.uk/my/photo?..._id=9193281935
لینک عکس رو گذاشتم
اگر حالت طبیعی نداره به جایی که خرید کردید ببرید و مرجوع کنید . عجیبه چون برای کسی خریده بودم اینطوری نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببخشید من خودم اسپیکر OROCO مدل L500 داشتم قدرت سابش ۹۰ وات بود و زیاد میکردم واقعا بیس عمیقی داشت ولی این مدل سابش ۲۵ واته ضعیف نیست؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قدرت واقعی ثبت شده . احتمالا مدلی که شما داشتید واتاژ اسمی رو نوشته بوده نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rms
----------
Edifier M1370BT
این اسپیکر هم ادیفایر هم خوبه .
Aaron Swartz (22-05-16), Pr0m3en (23-05-16)
|
|
این مدل ادیفایر در حده گرینه یا بالاتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
قیمتش 195 تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Pr0m3en (23-05-16)
خوب اختلاف کارائیش در چه حده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
ببخشید من نظر کسایی که این محصول رو خریداری کردن تو سایت دیجی کالا خوندم بیشتریا گفته بودن که این محصول تنظیم دستی برای بیس نداره یعنی به همون مقدار که ولوم رو زیاد کنی بیس هم زیاد میشه درسته؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks