سلام
هدست به دستم رسید و حقیقتا تفاوت خاصی بین هندزفری صد هزار تومنی و این هدست چند میلیونی حس نمیکنم
یعنی این هدست بهتر از اون هندزفری هست صداش
ولی نه اونقدر که بگم ده برابر یا چند برابر بهتره
در نتیجه به فیک بودنش شک کردم
امروز به دلیلی تصمیم گرفتم frimware اِش رو آپدیت کنم به سایت سازنده رفتم :
https://support.hyperx.com/Headsets/...are-Update.htm
نرم افزار آپدیت رو دانلود کردم و بعدش هدست رو شناخت ورژنش رو نشون داد و ورژنش هم معتبر بود و بعدش هم به آخرین ورژن آپدیت شد,اینکه نرم افزار مربوطه ورژن frimware رو شناخته و تونسته آپدیتش هم بکنه نشانه ای اوریجینال بودن هدست هست ؟
سلام

در مورد سریال نامبر که پرسیده بودید بالاتر باید بگم که توی ساخت هر چیزی تقلبی مهم ترین فاکتور قیمت پایین نهایی دراومده هست، برای همین توی هر جایی که بشه سعی میکنم پایین ترین قیمت براشون دربیاد.
برای مثال چه توی دلار تقلبی چه توی یک قطعه تقلبی اگه بنا باشه که بیان هر کدوم رو جداگانه سریال بهش بدن (که تازه معتبر هم باشه یعنی هر دونه شون با سریال جنس اورجینال یکی باشه) هزینه تولید کلی بالا میره، چون نمیشه دیگه از یه دونه تعداد بالا زد و باید توی هر کدوم تغییر ایجاد بشه
حالا چه روی اسکناس دلار باشه چه روی برچسبی که روی یک قطعه میچسبونن.
وقتی جنس اورجینال یک سریالی داره که خریدار ثبتش میکنه دیگه نمیشه برای بار دوم ثبتش کرد در نتیجه اگه روی جنس تقلبی سریال یکی از مدل های اصل هم زده شده باشه (که تازه معمولا این سریال عددش روی تمام تولیدی تقلبی اون سری یکسان هست یعنی مثلا 1000 تا هدست با یک سریال)
چون اورجینالش ثبت شده دیگه شما اگه وارد کنید بهتون نمیگه که اورجیناله.

در مورد اون قضیه شناسایی توسط نرم افزار و آپدیت فریم ویر نشون میده که قطعه اصل هست. پس خیالتون راحت باشه.

در مورد اینکه گفتید تفاوت زیادی احساس نمیکنید یک اینکه این هدست در رده معمولی گیمینگ قرار میگیره نه حرفه ای و بالارده
میکروفونش نویز کنسلینگ هم داره و صداش هم 7.1 هست، یک کنترلر یو اس بی هم داره.
همچنین توی هدست های یو اس بی شما هزینه یک کدک صوتی جدا رو هم روش میپردازید (شبیه به کارت صدای کامیپوتر، برای مثال هدست پرچمدار ایسوس از همون کدک صوتی استفاده میکنه روی مادربردهای بالارده اش هم هست)