مهندس سوال :نقل قول:
هیچ آپشنی برای تنظیم ولتاژ در این موجود یافت نمیشه ؟ :1. (27): (حتی واسه رم ؟! )
P5KPL-AM چطور این هم ... ؟ و P5KPL-AM EPU رو چطور آمارشو داری ؟
:give_rose:
Printable View
مهندس سوال :نقل قول:
هیچ آپشنی برای تنظیم ولتاژ در این موجود یافت نمیشه ؟ :1. (27): (حتی واسه رم ؟! )
P5KPL-AM چطور این هم ... ؟ و P5KPL-AM EPU رو چطور آمارشو داری ؟
:give_rose:
در مورد نام کاربری به زودی درست خواهم کرد . با تشکر از شما . پست قبلم رو آپدیت کردم . اگه میشه بخونید و مثل همیشه لطف کنین و راهنمایی ام کنین . با تشکر:1. (40):نقل قول:
ا تشکر از دوست عزیزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - ببخشید اگر باز پست زدم
چرا باید ناراحت بشم حرفتون درسته اما بازم از کمکی که کردید ممنونم . تصمیم گرفتم به قول شما خودم آستین بالا بزنم و منتظر راهنمایی های دوستان نیز هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این تغییرات رو اعمال کردم :
Cpu Frequancy : 250
DRAM Frequancy 800MHz
نتایج :
افزایش فرکانس پردازنده از 2,5 به 3,13 مگاهرتز
افزایش FSB از 800 به 1003 مگاهرتز
دمای پردازنده هم بین 38 و 39 درجه متغیر هستش ( مناسبه ؟ )
اسکرین شات برنامه CPUID - CPUZ بعد از اعمال تغییرات :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
------------------------
دوست عزیزم من پارامتر Command Rate رو در مادربرد ندیدم که بخوام تغییرش بدم . به نظرتون امکان داره با چه اسمی باشه ؟ همه جا رو گشتم اما ندیدم.
اگر بخواهیم با افزایش ولتاژ به فرکانس 3400 برسم ، در قسمت CPU Vcore Over Voltage کدامیک از مقادیر زیر را وارد کنم ؟
l?
+50 mv
+ 100 mv
+150 mv
???
به نظرتون با توجه به پاور Green 430A و مادربرد AsusP5kpl 1600 و با توجه به دمای 39 درجه پردازنده بعد از اور ، به نظرتون در حالب Safe میشه به ولتاژ بالاتر از 3400 رسید ... ؟
در هر دو صورت منتظر راهنمایی هاتون هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز...
شما هنوز دمای لود پردازنده در این حالت رو تست نکردید!! تا از بابت دمای پردازنده مطمئن نشید بالاتر رفتن کار درستی نیست به ویژه که با فن استوک قصد اوور دارید...:1. (26):
شات مربوط به دمای پردازنده رو بعد از 20 دقیقه تست Occt قرار بدید تا چنان چه دما مساعد بود برای اوور بیشتر دوستان راهنمایی کنن...نقل قول:
دمای Idle چندان مهم نیست! شما با برنامه Occt تست کنید دمای لود پردازنده چه مقدار هست...
این هم تاپیک مربوطه...
در مورد دما مطمئنم . بعد از اور در بایوس مادربرد ، یه قسمت مربوط به دماست . حداکثر 39 شد. اما با این برنامه ...
با نرم افزار ذکر شده این کار رو انجام دادم . تمامی عکس های خروجی که بهم داد رو آپ کردم . میشه ببینید و نظرتون رو بگید ؟
فایل مربوط به عکس ها رو ضمیمه کردم
اگه میشه بگید کدوم قسمت مربوط به دماست ( در این نرم افزار )
در این مورد هم لطف کنین بگین ممنون میشم
من پارامتر Command Rate رو در مادربرد ندیدم که بخوام تغییرش بدم . به نظرتون امکان داره با چه اسمی باشه ؟ همه جا رو گشتم اما ندیدم.
من این برد رو شخصا Bios ش رو وارسی کردم قبلا . مطمئنم که تنظیمات برای Vcore نداشت .نقل قول:
اون برد ها رو کار نکردم .
جالبه من این گرینه رو در مادربرد Asus P5PKL 1600 دارم ! به بخش Jumper Free Config برید , بعد برید AI Overclocking رو روی Manual بزنید . این گزینه هست ...نقل قول:
CPU Vcore Over Voltage و مقادیرش هم+ 50 و 100 و 150
دوستان Command Rate کجای بایوس این مادربرد هستش ؟ کسی میدونه ؟
نقل قول:
اگر قابلیت تنظیم ولتاژ برای هسته نباشه میشه گفت اورکلاک CPU تا جایی پیش میره که به صورت Auto ولتاژ اعمال میشه یعنی کاملا محدود (تازه اگر از پس این کار بر بیاد )
این مادربرد به نظر من فقط بدرد این میخوره که یدونه Q9650 بندازی روش و دیگه بیخیال اور بشی !
(به جای هزینه برای خرید مادربرد قوی برای اورکلاک هزینه روی خرید خود CPU )
نقل قول:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توجه کنید دوست عزیز که تست کنسل شده!!
1- برنامه خطایی رو در هسته اول شناسایی کرده... پس سعی کنید دوباره تکرار کنید و یادتون باشه که حدود 20 دقیقه اجرا کنید...
2- برای اینکه نهایت استرس و فشار بر پردازنده وارد بشه High Data set رو تنظیم کنید در پانل برنامه...
در مورد CR هم مثل اینکه بورد شما گزینه ای برای تغییر این گزینه نداره...
واقعاا لطف دارید دوست عزیزم چشم به زودی نتایج جدید رو میذارم