فقط همین 3 مقدار رو در CPU Over Voltage داره ؟نقل قول:
شاید در ورژن های جدید Bios یا Revision های جدید برد اضافه شده باشه .
Printable View
فقط همین 3 مقدار رو در CPU Over Voltage داره ؟نقل قول:
شاید در ورژن های جدید Bios یا Revision های جدید برد اضافه شده باشه .
بله دقیقا همینطوره ممکنه در بایوس های جدید اضافه شده باشه چون بایوس من مربوط به سال 08 هستش !نقل قول:
مهم اینه که این مادربرد امکان تغییر ولتاژ رو داره ، البته بعضی از دوستان منکر این قضیه هستن.
Olesius جان در حالت Large هم تست کردم بعد از 2 دقیقه ارور میده ... چیکار باید کرد ؟ دمایی که بایوس مادربرد از سی پی یو میده رو نمیشه ملاک قرار داد ؟ 39 درجه است . آخرین بار همین الان چک کردم.
من دو فن قوی هم داخل کیس دارم که دما رو بسیار پایین میاره ...
خلاصه اش :نقل قول:
Crash Code 1 داد برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید و استارت ....
Crash Code 4 داد مشکل در اورکلاکینگ .
ببینید دوست عزیز...نقل قول:
دمای حالت بیکاری پردازنده شما 40 درجه هست نه دمای لود!! با لود 100% مطمئنا دما بالاتر خواهد رفت...
حالت Safe اوورکلاک زمانی هست که دمای لود پردازنده از 65-70 درجه نگذره...
فرکانس پردازنده رو کاهش بدید و بازم تست کنید....:11():
Crash Code چند میده ؟نقل قول:
نخیر نمیشه ( چون اون دمای Idle هست نه Load ) آخرین بار و اولین بار نداره چون وقتی توی بایوس چک میشه با حالت کاملا بیکاری یا 100% Idle نزدیکه به 3 الی 5 درجه نهایتا تفاوت داره .نقل قول:
دمایی که بایوس مادربرد از سی پی یو میده رو نمیشه ملاک قرار داد ؟ 39 درجه است . آخرین بار همین الان چک کردم.
من دو فن قوی هم داخل کیس دارم که دما رو بسیار پایین میاره ..
با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برنامه دمای CPU رو چک کن .
سلام عزیزان . دست گلتون درد نکنه
از برنامه ای که دوست گلمون معرفی کردن استفاده کردم ( برای نمایش دما )
اسکرین شات برنامه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا به نظرتون میشه ولتاژ رو بالاتر برد و اور بهتری انجام داد ؟ با تشکر از همگی دوستان :love:
دوست عزیز شما این کاری که من میگم انجام بده برای آزمایش :
باس CPU که عددی برابر 200 هست رو افزایش داده و به عدد 266 رسانده !
مالتی CPU که در صفحه CPU Configuration هست رو از حالت Auto یا 12.5 به 11.5 کاهش داده و مموری روی 800 تنظیم کرده و F10 رو از روی کیبرد بزنید و Enter رو هم بعد از F10 بزنید :1. (38):
حالا باید سیستم با CPU Speed 3.05 بیاد بالا و بدون مشکل کار کنه ( البته اگر بتچ نامبر خوبی داشته باشه CPU تون و ساخت مالزی باشه )
اگر این حالت نیومد بالا میتونید به جای 11.5 عدد 10 رو برای مالتی انتخاب کنید که 100% در این حالت باید بیاد بالا و بدون مشکل داخل ویندوز بشه .
کسی جواب نمیده ؟نقل قول:
مدل مادربورد هم P35-DS3L
ram : patriot 3 gig dual 800 cl4
در ضمن چرا بدون افزایش ولتاژ به این دوستمون آور رو پیشنهاد نمیکنین ؟ یعنی فقط با افزایش Bus ( چون شما همش افزایش fsb مد نظرتونه ، چرا ؟ )
نمیخوام دخالت کنم فقط برام سوال پیش اومده چون تو سیستم خودم بدون هیچ افزایش ولتاژی تا 3.2 راحت اور شده
مرسی
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز یکی از اساتید جواب شمارو دادند که...!!نقل قول:
شما بورد خوبی دارید...!!
این باعث می شه که به نسبت راحت تر اوور کنید...
این دوستمون هم اصولا تا فرکانس 3000 نباید مشکلی داشته باشند ولی در تست Occt (پایداری) دچار مشکل شدند...
تایمینگ رمهارو از بایوس دستی ست کنید!! 5.6.6.16 اصلا تایمینگ بهینه ای نیست...
موفق باشید...:11():
دوست عزیز این تست مال یکی از بچه های همین جاست که اگه یه سرچ می کردی کارت این همه طول نمی کشید :
در مورد ولتاژ سی پی روی آخرین گزینه بزارید که اگه اشتباه نکنم تو حالت لود 1.35 می شه.