بدون تغییر ولتاژ ( با ولتاژ نرمال ) فرکانس این cpu رو میشه به چند رسوند؟
چون من الان 3200 هست با ولتاژ نرمال میخواستم ببینم چه قد دیگه میشه اور کرد ( safe )
در ضمن با وجود این که 3200 هست ولی دما اصلا بالا نمیره فوقش تا 54-55
بدون تغییر ولتاژ ( با ولتاژ نرمال ) فرکانس این cpu رو میشه به چند رسوند؟
چون من الان 3200 هست با ولتاژ نرمال میخواستم ببینم چه قد دیگه میشه اور کرد ( safe )
در ضمن با وجود این که 3200 هست ولی دما اصلا بالا نمیره فوقش تا 54-55
Faarshad (06-07-09)
|
کسی جواب نمیده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل مادربورد هم P35-DS3L
ram : patriot 3 gig dual 800 cl4
در ضمن چرا بدون افزایش ولتاژ به این دوستمون آور رو پیشنهاد نمیکنین ؟ یعنی فقط با افزایش Bus ( چون شما همش افزایش fsb مد نظرتونه ، چرا ؟ )
نمیخوام دخالت کنم فقط برام سوال پیش اومده چون تو سیستم خودم بدون هیچ افزایش ولتاژی تا 3.2 راحت اور شده
مرسی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MOHAMMAD1 در تاریخ 07-07-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز یکی از اساتید جواب شمارو دادند که...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بورد خوبی دارید...!!
این باعث می شه که به نسبت راحت تر اوور کنید...
این دوستمون هم اصولا تا فرکانس 3000 نباید مشکلی داشته باشند ولی در تست Occt (پایداری) دچار مشکل شدند...
تایمینگ رمهارو از بایوس دستی ست کنید!! 5.6.6.16 اصلا تایمینگ بهینه ای نیست...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MOHAMMAD1 (07-07-09)
دوست عزیز این تست مال یکی از بچه های همین جاست که اگه یه سرچ می کردی کارت این همه طول نمی کشید :
70j72c.jpg
در مورد ولتاژ سی پی روی آخرین گزینه بزارید که اگه اشتباه نکنم تو حالت لود 1.35 می شه.
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 07-07-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کردم ایشون با اون یکی دوستمون بودن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم تایمینگ رو درست میکنم ( واقیت خودم هم گذاشته بودم رو 5.5.5.15 ولی نمیدونم خودش خود به خود تغییر کرده ! )
پس تا 3.5 هم میشه بدون افزایش ولتاژ اور کرد ؟ ( اگه نظر دما مشکلی نباشه )
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks