احتمالا اشتباهي تو پروسه اپ ديت بايوس انجام دادي . هميشه دقت كنيد . به مدل و نحوه درست فلش .
Printable View
احتمالا اشتباهي تو پروسه اپ ديت بايوس انجام دادي . هميشه دقت كنيد . به مدل و نحوه درست فلش .
نه عزیزم همه مراحل درست بود فقط بعد از ریست روشن نشد (بعد از اون 2 دقیقه)
دوست من مادربرد ایسوس یه برنا مه داره که اگه فعال کنی خودش بایوس رو اپ میکنه بدون هیچ درد سری ولی یه مشکلی داره اینکه که خیلی طول میکشه من مال دوستام رو اینطوری اپ میکردم ولی مال خودم رو به حرف شما اعماد کردم و طبق روشی که گفتید پیش رفتم که ترکیدنقل قول:
دقیقا مراحل رو استپ بای استپ پیش رفتم و هیچ مشکلی پیش نیومد تا اونجایی که گفت ریست کن من ریست کردم که فاتحه
:whistle:
ولی بازم ممنون
حالا یه سوالی گارانتی گیر میده؟:1. (26):
من یه مادر فرستادم گارانتی واسه همین مورد ولی تعویض کردنش جاش نو دادن .:1. (38):نقل قول:
شاید اون ورژن از بایوس با سخت افزارت سازگار نبوده چون به قول خودت تمام مراحل را درست پیش رفتی ! این ریست شدنی که بعدش تصویر نمیده ماله یه قطعه ای بوده که با اون بایوس بوت نمیشده احتمالا رمت بوده یا CPU :yes:.
خلاصه خوب شد جاش یه نو میدن به احتمال 50.01% حالشو میبری :1. (38):
ممنون حسین جان
خدا از دهنت بشنوه
نمیفهمن؟کار خودم بوده؟
والا من بایوس را داشتم آپ میکردم که از سه مرحله ای که که انجام میده همان مرحله ی اول ارور داد و دیگه کار نکرد بعد حواسم نبود گفتم ری استارت کنم درست میشه حالا نگو یکم از بایوس فلش شده بود و دیگه کار از کار گزشته بود خلاصه ریست کردیم و دیگر هیچ وقت بالا نیامد و رفت گارانتی عوض شد آمد اونها هم نتونسته بودن بفهمن مشکلش چی بوده و عوض کرده بودن .:1. (38):نقل قول:
آقا دیگه ادامه نده در این مورد جاش اینجا نیست .
موفق باشی .:11():
سلام به همه
اقا ما یه مین نو از گارانتی گرفتیم
حالا نمیشه بدون اپدیت بایوس پیش بریم؟
چرا نشه !؟نقل قول:
مشکلی نیست شما بدون آپ کردن بایوس همان تنظیمات ذکر شده را ست کن و نتایج را قرار بده .
موفق باشی.
سلام
من هم از این cpu استفاده میکنم و میخواهم oc رو هم کمی انجام بدم ....
در مرحله اول یک سوال : اگر من تا 3.0 oc بکنم تا چقدر به قدرتش افزوده میشه و معادل کدوم cpu amd هست ؟
مشخصات سیستم هم این هست :
Processor
AMD Athlon X2 4600
Motherboard
ASUS M2A-VM
Memory
PNY 2GB 800 + KingStone 1GB 667
Video Card
Sapphire 3870 512MB GDDR4
Power Supply
ACBEL 500W ps2 Golden
عکس ها :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوال دوم هم این هست که چطور و تا چه حد میتونم این کار رو انجام بدم ؟ با همین فن و یا با خرید یک کولر مانند : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما یک عکس از کولرت بزار + با استفاده از برنامه PC Probe که داخل CD یا DVD مادربرد هست دمای CPU رو در حالت ای که سیستم هیچ فعالیتی نداره چک کن اطلاع بده ؟
با استفاده از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برنامه از تمامی تب های آن به غیر از آخری عکس بگیر و قرار بده .