پاسخ: کمک در مورد اور کلاک 4600 +
خوب شما وقتی AI Tunig را Manual کردی آپشنی که CPU Frequency زده را از 200 به 250 تغییر میدی و بعدش باید بری آن قسمت که Hyper Transport Frequency داره رو بزاری روی 3x و بعد بعد CPU Voltage را روی 1.3 بزار و از این تا 1.5 تست بگیر .
یعنی اون تنظیمات را ست میکنی پله پله ولتاژ را میبری بالا تا تصویر بده سیستم و میری تو ویندوز اگر ریست شد یا صفحه آبی داد بازم باید ولتاژ بدی ولی پله پله ولتاژ را زیاد کن :yes:
مثلا اول میزاری 1.3000 ولت بعد پله ی بعدی 1.3075 هست و بعدی 1.3250 و بعدی 1.3500 (مثلا ) هر کدوم از این بعدی ها میشه استپ یا به قول من پله :1. (38): (به سفارش خودت زیر دیپلم )
خوب حالا اگر سیستم بالا نیامد یعنی تنظیمات رو زدی و F10 و Enter را زدی بعد تصویر نداد چه کار میکنی ؟:1. (26):
دکمه ی پاور روی کیس را نگاه میداری تا سیستم خاموش بشه بعد که خاموش شد برق پاور را قطع میکنی : دکمه ی آن را میزاری روی 0 و بعد از اینکه مطمئن شدی برق تو مادربردت نیست دوباره برق را وصل میکنی و بعد روشن و دوبار همان تنظیمات با یک پله ولتاژ بالاتر CPU :1. (40):
سوالی هست در خدمتیم :give_rose:
فنهای استوک AMD جدیدا خیلی ضعیفا .حتما به فکر یک کولینگ متوسط باشه .یک مدل کولر مستر هست.سینکش مسی هست و قیمتش هم مناسبه
دوستان عزیز بار ها گفتم ... قبل از تست حرارتی و بررسی شات های تب های مختلف cpu-z به هیچ وجه .. پروفایل تحویل کاربر ها ندید ! اگر هم پروفایل تحویل می دید .. حتما کاملا safe باشه و نتایج جهانی Average OC پردازنده رو مورد بررسی قرار بدید . :1. (26):
بنده هم همینجا عرض می کنم هیچ یک از اعضای تیم مدیریت سخت افزار PCNetwork به هیچ وجه مسئولیتی بالغ بر هر گونه مشکلات احتمالی رو بر عهده نمی گیریند .
=========================
اما در مورد درخواست این دوست عزیز .
قبل از هر چیز شما شات از تب های CPU , Mainboard , Memory , SPD نرم افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بگیر و اینجا قرار بده تا مراحل بعدی رو با همراهی بقیه دوستان پیش بریم .
نقل قول:
دوستان عزیز بار ها گفتم ... قبل از تست حرارتی و بررسی شات های تب های مختلف cpu-z به هیچ وجه .. پروفایل تحویل کاربر ها ندید ! اگر هم پروفایل تحویل می دید .. حتما کاملا safe باشه و نتایج جهانی Average OC پردازنده رو مورد بررسی قرار بدید . :1. (26):
بنده هم همینجا عرض می کنم هیچ یک از اعضای تیم مدیریت سخت افزار PCNetwork به هیچ وجه مسئولیتی بالغ بر هر گونه مشکلات احتمالی رو بر عهده نمی گیریند .
=========================
اما در مورد درخواست این دوست عزیز .
قبل از هر چیز شما شات از تب های CPU , Mainboard , Memory , SPD نرم افزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بگیر و اینجا قرار بده تا مراحل بعدی رو با همراهی بقیه دوستان پیش بریم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بچه ها صاحابش آمد فرار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مهدی جون من نیازی به تب های CPUz ندونستم .
پروفایل هم حالا که اینطور شد : ( کاملا Safe و .... )
نقل قول:
خوب شما وقتی AI Tunig را Manual کردی آپشنی که CPU Frequency زده را از 200 به 250 تغییر میدی
250 نه شما بزار 210 و بعدش 220 بعد نتایج را اعلام کن .
نقل قول:
و مهدی جون من یادم نبود که این خط قرمزرو بگم .
و در مورد خنک کردن حتما در اورکلاک باید به خنک کردن قطعه ی مورد نظر توجه بیشتری بشه تا به سایر موارد ........
خلاصه ما شرمنده ایم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درود به همه
ممنون از اینکه میبینم این همه دوست دارم
ممنونم از اینکه کمکم میکنید دوست من اینم اون عکسایی که گفتی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا نمیشه با همین فن خودش اور کرد ؟
ارزش داره ادم واسه ای ام دی فن بخره؟
نقل قول:
حالا نمیشه با همین فن خودش اور کرد ؟
ارزش داره ادم واسه ای ام دی فن بخره؟
شدن میشه ولی اول بدون اورکلاک با این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]تست بگیر که ببینیم با فن خودش دما چقدره ؟؟:1. (26):
بزار یه 30 دقیقه ای در حالت Blend کار کنه بعد ماگزیموم دما را اطلاع بده :whistle:
با برنامه ی PC Probe خود اسوس میتونی دما رو چک کنی :yes: (داخل CD اش هست ).
تمامی مشخصات بعد از 2 ساعت بازی بدست اومده
نقل قول:
تمامی مشخصات بعد از 2 ساعت بازی بدست اومده
واقعا باید یه خسته نباشید بگم :11():
چون همان لحظه که از بازی آمدی بیرو نزدیک به 10 درجه دما آمده پایین و تو بازی هیچ وقت 100% لود نمیشه CPU :great:
:1. (40):
خواهشن دفعه ی دیگه عکس هارو دربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]آپلود کن و کد Clicable Forum Code را قرار بده تا اینجوری صفحه اینقدر سنگین نشه :1. (28):
7 ساعت و 23 دقیقه و 6 ثانیه و 0.35 صدم ثانیه طول کشید تا صفحه کامل لود شد :1. (38):