SOHR@B (09-10-08)
SOHR@B (09-10-08)
نه عزیزم همه مراحل درست بود فقط بعد از ریست روشن نشد (بعد از اون 2 دقیقه)
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
دوست من مادربرد ایسوس یه برنا مه داره که اگه فعال کنی خودش بایوس رو اپ میکنه بدون هیچ درد سری ولی یه مشکلی داره اینکه که خیلی طول میکشه من مال دوستام رو اینطوری اپ میکردم ولی مال خودم رو به حرف شما اعماد کردم و طبق روشی که گفتید پیش رفتم که ترکیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا مراحل رو استپ بای استپ پیش رفتم و هیچ مشکلی پیش نیومد تا اونجایی که گفت ریست کن من ریست کردم که فاتحه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بازم ممنون
حالا یه سوالی گارانتی گیر میده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psu 530 green
& xbox 360
من یه مادر فرستادم گارانتی واسه همین مورد ولی تعویض کردنش جاش نو دادن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید اون ورژن از بایوس با سخت افزارت سازگار نبوده چون به قول خودت تمام مراحل را درست پیش رفتی ! این ریست شدنی که بعدش تصویر نمیده ماله یه قطعه ای بوده که با اون بایوس بوت نمیشده احتمالا رمت بوده یا CPU برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
خلاصه خوب شد جاش یه نو میدن به احتمال 50.01% حالشو میبری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون حسین جان
خدا از دهنت بشنوه
نمیفهمن؟کار خودم بوده؟
psu 530 green
& xbox 360
والا من بایوس را داشتم آپ میکردم که از سه مرحله ای که که انجام میده همان مرحله ی اول ارور داد و دیگه کار نکرد بعد حواسم نبود گفتم ری استارت کنم درست میشه حالا نگو یکم از بایوس فلش شده بود و دیگه کار از کار گزشته بود خلاصه ریست کردیم و دیگر هیچ وقت بالا نیامد و رفت گارانتی عوض شد آمد اونها هم نتونسته بودن بفهمن مشکلش چی بوده و عوض کرده بودن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا دیگه ادامه نده در این مورد جاش اینجا نیست .
موفق باشی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (10-10-08)
|
سلام به همه
اقا ما یه مین نو از گارانتی گرفتیم
حالا نمیشه بدون اپدیت بایوس پیش بریم؟
psu 530 green
& xbox 360
چرا نشه !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی نیست شما بدون آپ کردن بایوس همان تنظیمات ذکر شده را ست کن و نتایج را قرار بده .
موفق باشی.
سلام
من هم از این cpu استفاده میکنم و میخواهم oc رو هم کمی انجام بدم ....
در مرحله اول یک سوال : اگر من تا 3.0 oc بکنم تا چقدر به قدرتش افزوده میشه و معادل کدوم cpu amd هست ؟
مشخصات سیستم هم این هست :
Processor
AMD Athlon X2 4600
Motherboard
ASUS M2A-VM
Memory
PNY 2GB 800 + KingStone 1GB 667
Video Card
Sapphire 3870 512MB GDDR4
Power Supply
ACBEL 500W ps2 Golden
عکس ها :
سوال دوم هم این هست که چطور و تا چه حد میتونم این کار رو انجام بدم ؟ با همین فن و یا با خرید یک کولر مانند : Cooler Master Hyper 212 یا Cooler Master CM Sphere
آخرین ویرایش توسط ehsan2 در تاریخ 24-02-09 انجام شده است علت: عکس ها
شما یک عکس از کولرت بزار + با استفاده از برنامه PC Probe که داخل CD یا DVD مادربرد هست دمای CPU رو در حالت ای که سیستم هیچ فعالیتی نداره چک کن اطلاع بده ؟
با استفاده از این برنامه از تمامی تب های آن به غیر از آخری عکس بگیر و قرار بده .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks