رم من Ocz Reaper HPC 1066 5-5-5-15برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.3 volt support
کاربر شهرسختافزار
رم من Ocz Reaper HPC 1066 5-5-5-15برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.3 volt support
Merlin360 (17-08-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا مهدی جواب نمیدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
نه بابا ! همین حالت بالا بهتره ! ضمنآ رمها رو با ولتاژ 2.5v میتونی با تایمینگ 5 5 5 15 تا 1300mhz اورکلاک کنی ، و رک بهت بگم ، داغون میشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم خیلی خوبیه . میتونی تایمینگ 4 4 4 10 رو هم امتحان کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Merlin360 (17-08-08), Overclocker (12-06-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم عکس اور نهایی و پایدار هم هست با 3D Mark که تونستم امتیاز 12621 را بگیرم البته دقیق یادم نیست که 12621 بود یا 12361 در کل این تست که بدون مشکل بود !!
تست های بعدی را دیگه نمیزارم چون حسش نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه چند نفر درخواست کنه میزارم !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما هم کار زندگی داریم !!!!!!!!!!!!!!
از 3D Mark امتیاز 3756 برای CPU گرفتم 156 امتیاز بیشتر از Q6600 !!
ولتاژ رم هم رو اتو هست و CPU 1.375 که تو CPUZ زده 1.360 من که تو بایوس اینو گذاشتم !
ولتاژ بغییه قسمت ها اتو هست !
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 13-06-08 انجام شده است
Merlin360 (17-08-08), PCminister (13-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks