سلام .
اول اینکه اون موضوع سوم که گفتم یادم نمیومد دقیقا راجع به همین بود . بایوس و آپدیت کردنش . به نظر شما که میدونم سیستمت شبیه مال منه کدوم یکی رو برای یه اور همیشگی و استیبل استفاده بکنم بهتره ؟
دوم اینکه چرا آخه ؟ من هر کاری میکنم نمیشه با این دکمه پرینت اسکرین روی کیبرد کار کنم . اعصابم خورد شده . هر کاری میکنم انگار نه انگار این دکمه روی کیبرد هست . فکر کنم یا من دارم خنگ بازی در میارم یا این دستگاه مشکل داره یا هر دوتامون . ( گزینه 3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
راستی . هنوز تست نشتی این WC رو انجام ندادم . به زودی اون رو هم انجام میدم . ولی فعلا می خوام با همین بول ارب روش کار کنم تا اونم کامل بشه . آخه برای رکورد دمایی با TEC باید بیرون کیس باشه . یه چیز دیگه . آقا مجید شما وقت داری قبل از دانشگاه کنار هم با دماسنج شما و TEC از جفتمون و WC از بنده یه رکورد دمایی خفن بزنیم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . منتظر جواب هستم .
ممنون
فعلا