سلام عزیز .
اول اینکه چی شد بالاخره . از SLI چه خبرا ؟
یه بلایی سر این asus مادر مرده در آوردیم که نگو و نپرس . اول از همه این که آبروش رو توی کل جهان میبرم . دوم اینکه اونقدر باحال بود که دوباره تجربه اش کردم ( حالا تاپیکش رو که گذاشتم شما رو هم هوایی میکنه که برید از این کارای خطر ناک بکنید . ) . سوما اینکه دما رو بالاخره یه لطف خدا تونستیم بیاریم روی 50-60 . یعنی حدودا 15-20 درجه خنکش کردیم . فقط با یه کار خیلی کوچولو که به زودی میفهمید .
حالا می خوام بدونم شما با این همه فن گذاشتن روی مادربرد چقدر تونستید خنکش کنید ؟
ضمنا من که هر کاری میکنم نمیتونم عکس های اون صفحه ای که گذاشتید رو ببینم . منظورم همونیه که میگید تا 60 - برده .
این بلاکی که گذاشتی رو هم درست میگی . فکر نکنم کسی بیاره تو ایران . دلیلش هم باید این باشه که این قطعه اگه اشتباه نکنم فقط برای striker II formula مناسب باشه . یعنی به هیچ مینبرد دیگه ای قابل اتصال نباشه . ولی شما بیشتر اطلاعات داری .
اگه اشتباه نکرده باشم این بلاک خوشگل 3 قطعه رو با هم خنک میکنه . NB و SB و MB . درسته ؟ اگه این طوری باشه که خیلی طرح باحالیه . منو گرفته . بزرگترین مزیتش هم اینه که دست و پا گیر نیست و فقط با 2 تا شلنگ سه قطعه رو خنک میکنه . دمت گرم . خیلی چیزای توپی داری ها . بازم از این عکس ها بزار . البته یه لطفی به بچه هایی که با دیال آپ میان بکن و حجم عکس ها رو کم کن . ابعادشون در حدود 10*10 سانتیمتر باشه فکر کنم خوب باشه .
خلاصه . به زودی ASUS ورشکست خواهد شد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . البته هنوزم با وجود این آبرویی که ازش خواهد رفت از شرکتی مثل گیگا بایت خیلی سره . حد اقل 2 تا امکانات گذاشته روش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا بای تا اعلام ورشکستگی ASUS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید