محمد جونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برا چی آخه بابا شما هزینه ای که برا ساختن این واتر بلوک کردی در نظر بگیر ! بعد با خریدن یه مدل خارجی مقایسه
کن تازه اون پرفورمنس هم نداره من با مدل GigaByte 3D Galaxy II کار کردم موقع اوور تا 10 دقیقه دما رو روی فرکانس 3600 همین Q6600 می تونست فقط 40 درجه پایدار نگه داره بعدش شروع به بالارفتن کرد 41 ،42 ،تقریبا 15 دقیقه گذشته ولی من هیشه گفتم واتر کولینگی خوبه که بتونه دما رو روی مثلا 40 درجه در حالت اوور دما ثابت بمونه ثابت به مدت 1 ساعت نه اینکه هی بالا پایین شه تازه مادر بردشم گیگا P35 بود نه چیپ 780i ؛ من بهت قول میدم این واتر شما بخشیدان سگش می ارزه به این GigaByte 3D Galaxy II که فقط برا خوشگلیه ! کلاسه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از بهرنگ عزیز تشکر می کنم به خاطر عکس هایی که گذاشته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شایان جون در باره طرحتون بیشتر تو ضیح بدین ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن دقیقا یه طرحی مثل عکس اول رو می خوام اجرا کنم برای مادربوردم که فکر میکنم مشکل اکثر مادربورد ها با سیستم Pin in Fin هم که همون عدم گرش صحیح هوا در محدوده هیت سینک NB هست رو حل میکنه (اون فن همراه مادربورد زیاد جای خوبی قرار نمیگیره برای همین تاثیرش کمه)
اگر عکس های بیشتری از طرح اول دارین خیلی ممنون میشم بذارین تا استفاده کنیم
Bookmarks