سیستم زیاد قدیمی نیست شاید 3 سال پیش خریدم پاور و مادربرد و یکی از رم ها و یکی از هارد ها از اول بوده ولی بقیه رو تازه ارتقا دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که گفتم سی پی یو رو تازه خریدم شاید دو هفته میشه واسه همین میگم فکر کنم مشکلی نداره دما هم از اول که سی پی یو رو نصب کردم بالا نبود روی 35 بود که هر 1 ساعت میرفت بالا روی 42 که اونم آقا محمد گفت بخاطر قابلیت smart fan هست که خود به خود سرعتش کم و زیاد میشه و دما میره بالا ولی بعد از اور کلاک دما یکم بالا تر از 35 هست که اونم فکر کنم بخاطر این باشه که هنوز یکم سی پی یو اورکلاک شده مونده بخاطر بالا تر رفتن سرعت باس.
بخاطر توضیح load safe/optimized ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که گفتم نوشته های من رو کامل نخوندین بخاطر این بود که گفتین ویندوز عوض کن چون نوشته بودم بعد از آپدیت بایوس ویندوز عوض کردم امیدوارم ناراحت نشده باشین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این clear cmos چیکار میکنه؟ اگه بعدش نیاز به تعویض ویندوز هست که بیخیال چون باید 1000 تا نرم افزار رو سیستم نصب کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودمم به مادربرد و کارت گرافیک شک دارم ولی چرا وقتی سی پی یو چند ثانیه با شدت کار میکنه مانیتور روشن نمیشه؟! این یکم عجیبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کی گفتم به پست بنده اهمیت ندادین!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks