خمیرش فکر نمیکنم مشکل داشته باشه تا قبل از اورکلاک داشت به خوبی کار میکرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار ها رو کردم load fail-safe default و load optimized defaults رو چندین بار زدم ولی فایده نداشت فرق این دو گزینه چیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل اینکه چیزایی که بالا نوشتم رو کامل نخوندین بایوس رو آپدیت کردم که فکر کنم با این کار خودش به حالت دیفلت در میاد و همون موقع هم ویندوز عوض کردم.
مشکل هم اینه که بعضی اوقات که سیستم رو روشن میکنم فن cpu با شدت زیادی کار میکنه و اگه مدتش کم باشه مثلاً 1 یا 2 ثانیه مانیتور روشن میشه و بدون مشکل سیستم بالا میاد ولی اگه مثلاً این شدید کار کردن فن، 7 یا 8 ثانیه طول بکشه دیگه مانیتور روشن نمیشه در حالی که از اسپیکر صدای بالا اومدن ویندوز رو میشنوم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و با مانیتور دیگه هم تست کردم مشکل از مانیتور نیست این مشکل جدیداً پیش نیومده قبلاً هم با cpu قبلی همین مشکل بود ولی خیلی کم پیش میمومد شاید هر دو هفته یک بار موقع ری استارت سیستم یه دفعه مانیتور میرفت تو حالت استند بای که بعد از نیم ساعت خاموش کردن سیستم راحت روشن میشد ولی الان بیشتر شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل دیگه هم گفتم که سرعت باس سی پی یو تو بایوس نوشته 200 ولی تو cpu-z و occt مینویسه 201 و فرکانس سی پی یو هم بجای 3600 روی 3620 هست هر چقدر هم تو بایوس میزنم دیفلت فایده نداره! البته الان اومدم از حالت اتوماتیک خارجش کردم گذاشتمش روی 197 که فرکانس سی پی یو شده 3604 با این کار مشکلی پیش نمیاد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks