سلام
من برگشتم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو رو روی فرکانس 3.8 اورکلاک کردم دو روز هیچ مشکلی نبود بازی operation flash point 2 رو با گرافیک بالا بازی کردم ولی روز سوم یه دفعه بلو اسکرین داد و دیگه سیستم بالا نمیومد و موقع روشن کردن سیستم مینوشت که بدلیل اورکلاک مشکل ایجاد شده منم رفتم بایوس رو روی حالت دیفالت گذاشتم که سیستم بالا اومد بعد هم از تو نرم افزار تنظیمات رو به حالت اولیه گذاشتم و نرم افزار رو پاک کردم ولی دیگه هر وقت سیستم رو روشن میکردم دمای سی پی یو از 42 پایین تر نمیومد در حالی که قبلاً بیشتر اوقات رو 35 بود همینجوری کار کردم با سیستم که دیروز دیدم بلو اسکرین داد و سیستم ری استارت شد مانیتور رو استند بای رفت و سیستم روشن بود که یه 50-60 بار ری استارت کردم و سیستم رو خاموش و روشن کردم تا مانیتور روشن شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم فکر کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رفتم بایوس رو آپدیت کردم و ویندوز هم عوض کردم الان دمای سی پی یو تقریباً درست شده ولی بازم یکم بالاست و تو نرم افزار های مختلف که نگاه میکنم bus speed رو میزنه 201! و فرکانس هم 3620 هست با اینکه تو بایوس نوشته 200 و فکر میکنم 201 درست باشه چون دمای سی پی یو همچنان از دمای اولیش یکم بالاتره هر وقت هم سیستم رو روشن میکنم فن سی پی یو برای چند ثانیه یه صدای بلند عجیبی میده و بعضی اوقات مانیتور روشن نمیشه میره رو استند بای بعضی اوقات هم روشن میشه حالا به نظر شما چه کنم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید